Disclaimer

Bet Experts is zelf GEEN aanbieder van sportweddenschappen.

Verantwoordelijkheid

Op de website worden dagelijks adviezen gegeven over sportwedstrijden, die het team van Bet Experts interessant en goed vindt. Bet Experts is dus niet verantwoordelijk voor de odds, kan hier geen invloed op uitoefenen en is daarbij ook niet verantwoordelijk voor het speelgedrag van de better. Wij geven alleen advies over weddenschappen die wij het meest aantrekkelijk vinden en bieden informatie over verschillende bookmakers. Daarnaast waarschuwt Bet Experts de gebruiker van de website dat hij/zij geen garantie biedt op de juistheid van de tips met betrekking tot overmacht en voorwaarden die niet afhankelijk zijn van hem. Bet Experts biedt geen garantie voor de juistheid van de tips, omdat de de uitslagen van de sportwedstrijden en evenementen afhangt van omstandigheden waar Bet Experts geen invloed op heeft.

Informatieverstrekking

De gebruiker van de website bevestigt dat de door de exploitant verstrekte diensten alleen informatief zijn. Het is aan elke gebruiker of hij/zij gebruik maakt van de verstrekte tips of niet, net als de gebruiker er zelf ervoor kiest om een weddenschap te plaatsen. Het wedden op voetbalwedstrijden dient voornamelijk voor plezier te zijn en is niet een middel om hoge winsten te verdienen. Wanneer een gebruiker geld inzet wat hij/zij niet kan missen i.v.m. privézaken of zaken van andere orde en hierdoor in de problemen komt is deze organisatie, Bet Experts, hiervoor niet aansprakelijk en hiervoor kan geen vergoeding worden gevraagd. De gebruiker is in staat om zijn/haar eigen oordeel te vellen over hoe een bepaald sportevenement verloopt. De financiële middelen worden niet terugbetaald aan de leden in geval verlies.

WELKOM BIJ BET-EXPERTS.NL
Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over gokken op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Indien je kiest voor de optie 'Ik ben jonger dan 24 jaar', wordt je toegang tot onze website geweigerd.

Selecteer je de optie 'Ik ben 24 jaar of ouder', bevestig je dat je je leeftijd naar waarheid hebt ingevuld en krijg je volledige toegang tot onze website, ga je akkoord met de weergave van relevante advertenties voor kansspelen met een licentie én ben je je bewust van de risico's bij deelname aan kansspelen. Door deze keuze te bevestigen, erken je en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.