Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus

100X je inzet

Circus: 50X je inzet voor Nederland - Turkije (EK 2024)!

voordelen
Wed €1 en pak €50
voordelen
Winst direct uit te betalen!
voordelen
Van 1.60 naar 50.00
vergunning logo

50x je inzet voor de EK 2024 kwart finale wedstrijd tussen Nederlands elftal - Turks voetbalelftal!

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en jouw winkansen.

Voorspel de winnaar, zet €1 in en pak €50 bij Nederland tegen Turkije op het EK 2024!
CLAIM 100 KEER JE INZET BIJ CIRCUS

SuperOdd Circus Nederland vs. Turkije: 50x je inzet actie voor het EK 2024!

Op zaterdag 6 juli om 21:00 uur staat een spannende kwartfinalewedstrijd op het programma tussen het Nederlands voetbalelftal en het Turkse nationale team. Deze belangrijke confrontatie vindt plaats in het Olympiastadion in München. Na een enerverende achtste finale zijn beide teams klaar voor deze cruciale knock-outwedstrijd.

Odds en Quoteringen Nederland - Turkije

De bookmakers hebben hun odds en quoteringen voor deze wedstrijd vastgesteld. Voor een overwinning van Turkije krijg je 6.00 keer je inzet, voor een gelijkspel 3.90 keer je inzet, en als Nederland wint krijg je 1.61 keer je inzet. Dit maakt Nederland de duidelijke favoriet, maar in het voetbal kan alles gebeuren.

De weg van Nederland

Nederland begon het EK 2024 sterk met een overwinning op Polen en een gelijkspel tegen Frankrijk. Ondanks een teleurstellende 3-2 nederlaag tegen Oostenrijk in de laatste groepswedstrijd, eindigde Nederland als derde in de groep en wist zich te plaatsen voor de achtste finale. In die ronde speelde Nederland tegen Roemenië en boekte een overtuigende 3-0 overwinning, waarbij Oranje duidelijk de betere ploeg was.

Voorspel de winnaar, zet €1 in en pak €50 bij Nederland tegen Turkije op het EK 2024!

De weg van Turkije

Het Turkse nationale team heeft zich met bijzonder veel geluk geplaatst voor de kwartfinales. In hun achtste finale wisten zij met 1-2 te winnen van Oostenrijk, ondanks dat Oostenrijk het merendeel van de wedstrijd de bovenliggende ploeg was. Deze overwinning toont de veerkracht van het Turkse team, dat klaar is voor de uitdaging tegen Nederland.

Onderlinge Ontmoetingen

Historisch gezien heeft Nederland een redelijk track record tegen Turkije. In totaal hebben de teams elkaar zeven keer ontmoet, waarbij Nederland vier keer won, één keer gelijk speelde, en Turkije twee keer als winnaar uit de bus kwam. Deze statistieken geven Nederland het vertrouwen dat nodig is voor de komende wedstrijd.

Analyse en Verwachtingen

Hoewel Nederland een solide start had in het toernooi en een sterke prestatie neerzette tegen Roemenië, zal de wedstrijd tegen Turkije een serieuze uitdaging zijn. Turkije heeft laten zien dat zij in staat zijn om verrassende resultaten neer te zetten, zelfs wanneer ze niet de betere ploeg op het veld zijn. Nederland zal op hun beste niveau moeten spelen om een overwinning te behalen en hun plek in de halve finale te verzekeren.

Gezien de huidige vorm van beide teams en de historische prestaties, blijft Nederland de favoriet voor deze wedstrijd. Echter, de recente prestaties van Turkije laten zien dat zij niet onderschat mogen worden.

Quoteringen

De huidige quoteringen voor de wedstrijd zijn als volgt:

 • Turkije wint: 6.00 keer je inzet.
 • Gelijkspel: 3.90 keer je inzet.
 • Nederland wint: 1.61 keer je inzet.

Voorspelling Nederland vs. Turkije

Benieuwd naar de voorspellingen van deze wedstrijd van Bet Experts? Lees het hier!

Wie denk jij dat gaat winnen? Pakt Nederland de 7de overwinning op Roemenië? Zet in en pak 100 keer je inzet voor een overwinning van beide teams!

Al een account bij Circus? Ook bij Jacks.nl is het feest!

Jacks.nl biedt ook een geweldige welkomstbonus, namelijk 50x of 100x je inzet voor zowel Nederland al Turkije! Claimen kan via deze speciale link of meer lezen via deze link!

Jacks.nl EK 2024 actie: Pak 50x of 100x je inzet als Nederland wint!
Jacks.nl: 100X je inzet!

Hoe kan je de SuperOdd claimen?

Het CLAIMEN van de bonus waarmee je mogelijk je inzet verhonderdvoudigt, is een fluitje van een cent. Voor het activeren van deze promotie, druk je simpelweg op de knop hieronder en volg je deze eenvoudige instructies.

 1. Start het registratieproces voor je account.
 2. Voer een eerste storting uit van ten minste €10.
 3. Kies voor een match onder het tabblad 'Super Odds'.
 4. Zet een bedrag van €1 in op de gekozen match.

Voorwaarden van de bonus bij Circus!

 • Eventuele winst die voortkomt uit de Super Odds, wordt in echt geld uitbetaald en is direct opneembaar. (€50 kan dus direct opgenomen worden, de storting moet rondgespeeld worden)
 • De Super Odds zijn éénmalig geldig per persoon, en alleen na de eerste storting van minimaal € 10.
 • De inschrijving op de promotie (op het moment van storting) blijft geldig en kan op elk gewenst moment gebruikt worden op de Super Odds-pagina.
 • De maximale inzet voor een Super Odd wordt getoond bij de betreffende Super Odd, bedraagt meestal € 1.
 • Een bet op een Super Odd kan alleen worden geplaatst met echt geld.
 • De Cash Out-optie is niet beschikbaar met de Super Odds. Een bet die geplaatst wordt met Super Odds is niet van invloed op de Playthrough en zal geen Club points opleveren.
 • Wanneer de speler dit type welkomstbonus kiest, zal de speler geen andere welkomstbonus meer kunnen gebruiken.
 • Alleen geldig voor spelers wonend in Nederland.

De criteria gekoppeld aan de bonus die je inzet tot wel 100 keer kan vermenigvuldigen zijn bijzonder voordelig. Het mooiste van deze bonus van Circus is dat de winsten direct uit betaalbaar zijn, wat het een aantrekkelijke promotie maakt om eenvoudig €100 winst te behalen!

Waar vind ik SuperOdd bij Circus (mobiel)

Dit is hoe je de SuperOdd vindt bij Circus op mobiel!

Waar vind ik LiveChat bij Circus (mobiel)

Dit is hoe je de LiveChat raadpleegt op Circus op mobiel!

Circus: 100X je inzet!

Vergelijkbare bonussen

Vergelijkbare bonussen

Uitgelichte promoties

Op Bet-Experts.nl presenteren we je elke dag de meest exclusieve promoties van onze gecertificeerde partners. Ons team selecteert met precisie de beste deals, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: winnen met de beste bonussen op de markt. Verzeker jezelf van topaanbiedingen met onze dagelijks bijgewerkte selectie van topklasse promoties.
Op dit moment is deze Odd Boost (nog) niet beschikbaar. Check hieronder de actuele 100x je inzet promoties:
€100 FREE BET
Max Verstappen 100x je inzet!