Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus

Welkomstbonus

Welkomstbonus LeoVegas Sport

voordelen
Makkelijk te claimen
voordelen
Winst is direct uit te betalen
voordelen
Jij kiest wat je inzet
vergunning logo

Welkomtsbonus LeoVegas Sport

Als je je aanmeldt als nieuwe speler bij Leovegas, krijg je de kans om een welkomstbonus te selecteren die perfect aansluit bij jouw wensen. Specifiek voor sportliefhebbers is er een aantrekkelijke bonus: een gratis weddenschap ter waarde van €50, die 100% matcht met je inzet. Dit biedt een fantastische gelegenheid om je sportweddenschappen avontuur bij Leovegas te beginnen met een aanzienlijk voordeel.

WELKOMSTBONUS LEOVEGAS

Free bet van LeoVegas

Bij Leovegas wordt je eerste sportweddenschap beloond met een gratis inzet die kan oplopen tot €50, wat effectief je inzet verdubbelt.

Om deze gratis weddenschap te activeren, dien je een initiële inzet van €50 te plaatsen op een evenement met een quotering van minimaal 1.80. De winsten die je vervolgens behaalt met deze gratis inzet, kunnen onmiddellijk worden uitbetaald.

Het is echter noodzakelijk dat de oorspronkelijke storting ten minste één keer wordt ingezet voordat een opname mogelijk is.

Jacks.nl: 100X je inzet!

Hoe claim je de LeoVegas welkomstbonus?

Om de gratis inzet van Leovegas te bemachtigen, volg je deze vernieuwde stappen:

  1. Schrijf je in voor een nieuw account bij Leovegas en selecteer de bonus voor sportwedden als je welkomstgeschenk.
  2. Voer een geldstorting uit op je nieuw aangemaakte account.
  3. Doe een eerste inzet op een sportevenement met quoteringen van 1.80 of hoger.
  4. Profiteer daarna van een gratis weddenschap die overeenkomt met het bedrag van je eerste inzet, tot een maximum van €50.

Deze stappen bieden een eenvoudige route naar het claimen van je bonus, waardoor je meteen aan de slag kunt met het plaatsen van weddenschappen.

Circus: 100X je inzet!

Vergelijkbare bonussen

Vergelijkbare bonussen

Uitgelichte promoties

Op Bet-Experts.nl presenteren we je elke dag de meest exclusieve promoties van onze gecertificeerde partners. Ons team selecteert met precisie de beste deals, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: winnen met de beste bonussen op de markt. Verzeker jezelf van topaanbiedingen met onze dagelijks bijgewerkte selectie van topklasse promoties.
WELKOM BIJ BET-EXPERTS.NL
Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over gokken op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Indien je kiest voor de optie 'Ik ben jonger dan 24 jaar', wordt je toegang tot onze website geweigerd.

Selecteer je de optie 'Ik ben 24 jaar of ouder', bevestig je dat je je leeftijd naar waarheid hebt ingevuld en krijg je volledige toegang tot onze website, ga je akkoord met de weergave van relevante advertenties voor kansspelen met een licentie én ben je je bewust van de risico's bij deelname aan kansspelen. Door deze keuze te bevestigen, erken je en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.