Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus

100X je inzet

Jacks.nl: 100X je inzet bij Nederland - Engeland!

voordelen
€1 maakt €50 of €100!
voordelen
Direct uit te betalen!
voordelen
100x je inzet!
vergunning logo

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Voor nieuwe spelers (24+) bij JACKS hebben we een geweldige binnenkomer in petto!

Plaats simpelweg een weddenschap van slechts €1 op de Jacks Odds Boost van 50x of 100x. En als je weddenschap wint?

Dan krijg jij je winst direct uitbetaald! Grijp nu de kans om 100x je inzet te winnen als Nederland slechts één keer scoort!

Mis deze kans niet om je avontuur bij JACKS met een knaller te beginnen! Registreer nu en claim je welkomstbonus!

ZET €1 IN EN WIN €100!

Jacks Boost EK Actie: Nederland vs. Engeland: 100x je inzet voor het EK 2024!

Op woensdag 10 juli om 21:00 uur staat een spannende halve finale van het EK 2024 op het programma tussen het Nederlands voetbalelftal en het Engelse nationale team. Deze cruciale confrontatie vindt plaats in het Signal Iduna Stadion in Dortmund. Beide teams hebben na indrukwekkende overwinningen in de kwartfinales hun zinnen gezet op een plek in de finale.

Odds en Quoteringen Nederland - Engeland

De bookmakers hebben hun odds en quoteringen voor deze wedstrijd vastgesteld. Voor een overwinning van Nederland krijg je 3.10 keer je inzet, voor een gelijkspel 2.80 keer je inzet, en als Engeland wint krijg je 2.65 keer je inzet. Dit maakt Engeland de lichte favoriet, maar in het voetbal kan alles gebeuren.

De weg van Nederland

Nederland begon het EK 2024 sterk met een overwinning op Polen en een gelijkspel tegen Frankrijk. Ondanks een teleurstellende 3-2 nederlaag tegen Oostenrijk in de laatste groepswedstrijd, eindigde Nederland als derde in de groep en wist zich te plaatsen voor de achtste finale. In de achtste finale boekte Nederland een overtuigende 3-0 overwinning op Roemenië en versloegen ze Turkije met 2-1 in de kwartfinale, waarbij Oranje duidelijk de betere ploeg was.

Jacks.nl Zet €1 i en win €100 als Nederland wint!

De weg van Engeland

Engeland heeft een solide toernooi gespeeld en wist zich probleemloos te plaatsen voor de knock-outfase. In de kwartfinale won Engeland na strafschoppen van Zwitserland, een wedstrijd die veel spanning en drama met zich meebracht. Met deze overwinning op zak is Engeland klaar voor de uitdaging tegen Nederland.

Onderlinge ontmoetingen

Historisch gezien hebben Nederland en Engeland elkaar vaak ontmoet op het internationale toneel. Beide teams hebben een rijke voetbalgeschiedenis en deze halve finale belooft een intense en spannende wedstrijd te worden. De historische resultaten geven beide teams het vertrouwen dat nodig is voor de komende wedstrijd.

Analyse en verwachtingen

Hoewel Nederland een solide prestatie heeft neergezet in het toernooi en een sterke prestatie neerzette tegen Turkije, zal de wedstrijd tegen Engeland een serieuze uitdaging zijn. Engeland heeft laten zien dat zij in staat zijn om onder druk te presteren en Nederland zal op hun beste niveau moeten spelen om een overwinning te behalen en hun plek in de finale te verzekeren.

Gezien de huidige vorm van beide teams en de historische prestaties, blijft Engeland de lichte favoriet voor deze wedstrijd. Echter, de recente prestaties van Nederland laten zien dat zij niet onderschat mogen worden.

Quoteringen

De huidige quoteringen voor de wedstrijd zijn als volgt:

  • Nederland wint: 3.10 keer je inzet.
  • Gelijkspel: 2.80 keer je inzet.
  • Engeland wint: 2.65 keer je inzet.

Voorspelling Nederland vs. Engeland

Benieuwd naar de voorspellingen van deze wedstrijd van Bet Experts? Lees het hier!

Voorspellingen Spanje vs. Frankrijk

Benieuwd naar de voorspellingen van deze wedstrijd van Bet Experts? Lees het hier!

Promotie: 100x je Inzet bij Jacks.nl

Jacks.nl biedt een unieke promotie voor deze wedstrijd. Heb jij vertrouwen in Nederland? Dan boost Jacks.nl de quotering van een overwinning van Nederland naar 50x of 100x je inzet. Vertrouwen in Engeland? Dan boost Jacks.nl de Odd van Engeland naar 50x of 100x je inzet.

Conclusie

De halve finale tussen het Nederlands voetbalelftal en het Engelse nationale team belooft een spannende confrontatie te worden. Beide teams zullen alles geven om een plek in de finale te bemachtigen. Met de odds dicht bij elkaar, kan deze wedstrijd alle kanten opgaan. Zet je schrap voor een enerverende avond voetbal!

Jacks.nl: 100X je inzet!

Belangrijke voorwaarden

Hier zijn de belangrijkste voorwaarden van de Jacks Boost-promotie:

  1. Bij een storting van €20 ontvang je een boosted odd van 50 keer.
  2. Bij een storting van €100 ontvang je een boosted odd van 100 keer.

  • Als je weddenschap wint, is je winst direct opneembaar. Echter, je storting moet nog één keer worden ingezet voordat deze kan worden opgenomen.
  • De promotie is uitsluitend beschikbaar voor nieuwe spelers bij Jacks.nl die 24 jaar of ouder zijn.
  • Mis deze kans niet om te profiteren van geweldige odds en een geweldige wedervaring bij Jacks!
Circus: 100X je inzet!

Vergelijkbare bonussen

Vergelijkbare bonussen

Uitgelichte promoties

Op Bet-Experts.nl presenteren we je elke dag de meest exclusieve promoties van onze gecertificeerde partners. Ons team selecteert met precisie de beste deals, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: winnen met de beste bonussen op de markt. Verzeker jezelf van topaanbiedingen met onze dagelijks bijgewerkte selectie van topklasse promoties.
Op dit moment is deze Odd Boost (nog) niet beschikbaar. Check hieronder de actuele 100x je inzet promoties:
€100 FREE BET
Max Verstappen 100x je inzet!