Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus

100X je inzet

Circus: 100X je inzet voor Polen - Nederland (EK 2024)!

voordelen
Wed €1 en pak €100
voordelen
Winst direct uit te betalen!
voordelen
Nederland won 4 van de 5 ontmoetingen!
vergunning logo

100x je inzet voor de EK 2024 openingswedstrijd tussen Polen - Nederland !

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en jouw winkansen.

Win 100x je inzet als Nederland wint van Polen!
CLAIM 100 KEER JE INZET BIJ CIRCUS

SuperOdd Circus Polen vs. Nederland: 100x je inzet voor het EK 2024!

Op zondag 16 juni 2024 om 15:00 start Nederland hun EK reis met een openingswedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg tegen Polen. Polen bevindt zich in een goede vorm, ze wonnen de laatste 5 wedstrijden maar in hun laatste oefenwedstrijd vielen zowel Karol Swiderski als Robert Lewandowski geblesseerd uit, wat een grote impact kan maken. Bij Nederland vielen Teun Koopmeiners en Frenkie de Jong af vanwege hun blessure.

De weg van Nederland

Nederland dat in hun oefencampagne bijzonder overtuigend was met 2 overwinningen van 4-0 op Ijsland en Canada, van alle Europese toplanden is Nederland eigenlijk het meest zeker overgekomen. Frankrijk speelde namelijk 0-0 gelijk tegen Canada, Engeland verloor met 0-1 van Ijsland en Portugal verloor met 1-2 van Kroatië!

De weg van Polen

Polen overtuigt ook, ze wonnen ook beide hun oefenwedstrijden met 3-1 van Oekraine en 2-1 van Turkije afgelopen maandag, waar ze echter wel weg werden gespeeld door de Turken, toch wisten ze in de laatste minuut van de wedstrijd nog met 2-1 te winnen. In de wedstrijd tegen Turkije liep Polen echter wel tegen een teleurstelling aan, zowel Karol Swiderski als Robert Lewandowski vielen nog voor rust met een blessure uit, het moet nog blijken hoe erg deze blessure zal zijn.

Onderlinge ontmoetingen

Ondanks dat Polen geen slechte tegenstander is, lijkt Nederland er vaak geen moeite mee te hebben. Ze ontmoette elkaar 5 keer, 4 keer won Nederland en 1 keer werd het gelijk. De laatste 2 keer datzeelkaar ontmoette was in Groep 4 van de Nations League in 2022, toen werd het 2-2 in eigen huis en won Nederland met 0-2 op bezoek in Polen. De 3 ontmoetingen daarvoor won Nederland allemaal.

Quoteringen

Nederland is de favoriet met een quotering van 1.60 keer je inzet, een gelijkspel levert je al 4.20 keer je inzet op. Weten de Polen te verrassen en te winnen van de Oranje Leeuwen in Hamburg dan levert dat 5.50 keer je inzet op.

Voorspelling Polen vs. Nederland

Benieuwd naar de voorspellingen van deze wedstrijd van Bet Experts? Lees het hier!

Speciale promotie: 100x je inzet bij Circus

Om deze openingswedstrijd van Nederland op het EK NOG spannender te makenn, biedt Circus een unieke SuperOdd promotie aan. Voor nieuwe spelers van 18+ wordt de quotering voor een overwinning van Nederland verhoogd van 1.60 naar maar liefst 100x je inzet! Dit betekent dat een inzet van slechts €1 je maar liefst €100 kan opleveren als Nederland wint. Een eitje toch?

Wie denk jij dat gaat winnen? Pakt Nederland een overwinning en start het goed aan de EK 2024 campagne? Zet in en pak 100 keer je inzet voor een overwinning van het Nederlands elftal!

Jacks.nl: 100X je inzet!

Hoe kan je de SuperOdd claimen?

Het CLAIMEN van de bonus waarmee je mogelijk je inzet verhonderdvoudigt, is een fluitje van een cent. Voor het activeren van deze promotie, druk je simpelweg op de knop hieronder en volg je deze eenvoudige instructies.

 1. Start het registratieproces voor je account.
 2. Voer een eerste storting uit van ten minste €10.
 3. Kies voor een match onder het tabblad 'Super Odds'.
 4. Zet een bedrag van €1 in op de gekozen match.

Voorwaarden van de bonus bij Circus!

 • Eventuele winst die voortkomt uit de Super Odds, wordt in echt geld uitbetaald en is direct opneembaar. (€100 kan dus direct opgenomen worden, de storting moet rondgespeeld worden)
 • De Super Odds zijn éénmalig geldig per persoon, en alleen na de eerste storting van minimaal € 10.
 • De inschrijving op de promotie (op het moment van storting) blijft geldig en kan op elk gewenst moment gebruikt worden op de Super Odds-pagina.
 • De maximale inzet voor een Super Odd wordt getoond bij de betreffende Super Odd, bedraagt meestal € 1.
 • Een bet op een Super Odd kan alleen worden geplaatst met echt geld.
 • De Cash Out-optie is niet beschikbaar met de Super Odds. Een bet die geplaatst wordt met Super Odds is niet van invloed op de Playthrough en zal geen Club points opleveren.
 • Wanneer de speler dit type welkomstbonus kiest, zal de speler geen andere welkomstbonus meer kunnen gebruiken.
 • Alleen geldig voor spelers wonend in Nederland.

De criteria gekoppeld aan de bonus die je inzet tot wel 100 keer kan vermenigvuldigen zijn bijzonder voordelig. Het mooiste van deze bonus van Circus is dat de winsten direct uit betaalbaar zijn, wat het een aantrekkelijke promotie maakt om eenvoudig €100 winst te behalen!

Waar vind ik SuperOdd bij Circus (mobiel)

Dit is hoe je de SuperOdd vindt bij Circus op mobiel!

Waar vind ik LiveChat bij Circus (mobiel)

Dit is hoe je de LiveChat raadpleegt op Circus op mobiel!
Circus: 100X je inzet!

Vergelijkbare bonussen

Vergelijkbare bonussen

Uitgelichte promoties

Op Bet-Experts.nl presenteren we je elke dag de meest exclusieve promoties van onze gecertificeerde partners. Ons team selecteert met precisie de beste deals, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: winnen met de beste bonussen op de markt. Verzeker jezelf van topaanbiedingen met onze dagelijks bijgewerkte selectie van topklasse promoties.
Op dit moment is deze Odd Boost (nog) niet beschikbaar. Check hieronder de actuele 100x je inzet promoties:
100x je inzet voor Polen - Nederland
100x je inzet voor Polen - Nederland