Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus
Claim bonus

100X je inzet

Circus: 50X je inzet bij FC Utrecht - PEC Zwolle!

voordelen
Wed €1 en pak €50
voordelen
PEC scoorde in 6 van de laatste 7 uit bij Utrecht!
voordelen
Winst direct uit te betalen
vergunning logo

50x je inzet bij FC UTRECHT-PEC ZWOLLE

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 50 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en jouw winkansen.

PEC SCOORT X50!

50x je inzet!

Op de doordeweeks speelronde in de hoogste divisie van Nederland, de Eredivisie gaat Zwolle op bezoek bij FC Utrecht voor speelronde 28 op woensdag 03-04-2024.

PEC Zwolle, momenteel op een 13de plek met 28 punten lijkt de vorm volledig te zijn verloren. Ze verloren 5 van de laatste 6 wedstrijden en wonnen de laatste 7 niet. De laatste keer dat ze wonnen was op 4 februari met 0-2 op bezoek bij Sparta Rotterdam. FC  Utrecht staat op een 8ste plek met 36 punten en staan nog met 2 punten voor op plek 9 en 10. Plek 8 aan het einde van het seizoen betekend Europees voetbal kwalificaties, iets wat elke middenmoot ploeg in de Eredivisie wilt bereiken. Utrecht verloor slechts 2 van de laatste 10 wedstrijden, van Ajax en Feyenoord.

FC Utrecht thuis niet te stoppen

FC Utrecht in eigen huis is een team om niet te onderschatten, thuis doen ze niks onder aan de topploegen uit de Eredivisie, daar kwamen alle topploegen achter, PSV, AZ en Ajax wisten namelijk allemaal niet te winnen op bezoek in de Domstad, alleen Feyenoord wist te winnen op bezoek. Utrecht verloor de laatste 10 thuiswedstrijden niet en won er 5. PEC behaalde 16 punten uit 13 uitwedstrijden dit seizoen en heeft een doelsaldo van 22 voor en 23 tegen.

De laatste ontmoetingen

De laatste officiele wedstrijd die deze twee teams tegen elkaar speelde was natuurlijk eerder dit seizoen in Zwolle, toen won Zwolle met 1-0 door een benutte penalty in de 69ste minuut door Ferdy Druijf. Daarvoor verloor Utrecht de laatste 7 wedstrijden niet van Zwolle.

Zwolle op bezoek in de Domstad

Als we kijken naar de ontmoetingen dat Zwolle op bezoek ging bij Utrecht, hebben ze een slechte staat van dienst, ze verloren namelijk 7 van de laatste 8 uitwedstrijden bij Utrecht en speelde er 1 gleijk. De laatste overwinning dateert van 1 februari 2015, toen won Zwolle met 0-2 door doelpunten van Thomas Lam en Stefan Nijland.

Zwolle scoort vaak

PEC Zwolel scoorde in 6 van de laatste 7 ontmoetingen op bezoek bij Utrecht, dus ondanks dat ze weinig punten weten te pakken, zijn ze vrijwel altijd trefzeker.

Jacks.nl: 100X je inzet!

Het CLAIMEN van de bonus waarmee je mogelijk je inzet vervijfitgvoudigt, is een fluitje van een cent. Voor het activeren van deze promotie, druk je simpelweg CLAIMEN en volg je deze eenvoudige instructies.

  1. Start het registratieproces voor je account.
  2. Voer een eerste storting uit van ten minste €10.
  3. Kies voor een match onder het tabblad 'Super Odds'.
  4. Zet een bedrag van €1 in op de gekozen match.

Essentiële voorwaarden

Elke bonus verbonden aan online weddenschappen kent specifieke condities. Het is van belang goed geïnformeerd te zijn over deze voorwaarden.

De criteria gekoppeld aan de bonus die je inzet tot wel 50 keer kan vermenigvuldigen zijn bijzonder voordelig. Vandaar dat we deze aanbieding ook prominent featuren op onze website. Het mooiste van deze bonus is dat de winsten direct uitbetaalbaar zijn, wat het een aantrekkelijke promotie maakt om eenvoudig winst te behalen.

Circus: 100X je inzet!

Vergelijkbare bonussen

Vergelijkbare bonussen

Uitgelichte promoties

Op Bet-Experts.nl presenteren we je elke dag de meest exclusieve promoties van onze gecertificeerde partners. Ons team selecteert met precisie de beste deals, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: winnen met de beste bonussen op de markt. Verzeker jezelf van topaanbiedingen met onze dagelijks bijgewerkte selectie van topklasse promoties.
WELKOM BIJ BET-EXPERTS.NL
Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over gokken op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Indien je kiest voor de optie 'Ik ben jonger dan 24 jaar', wordt je toegang tot onze website geweigerd.

Selecteer je de optie 'Ik ben 24 jaar of ouder', bevestig je dat je je leeftijd naar waarheid hebt ingevuld en krijg je volledige toegang tot onze website, ga je akkoord met de weergave van relevante advertenties voor kansspelen met een licentie én ben je je bewust van de risico's bij deelname aan kansspelen. Door deze keuze te bevestigen, erken je en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.