info@bet-experts.nl

ZATERDAG COMBO, meer dan 1.5 teamgoals op paas zaterdag!

ZATERDAG COMBO, meer dan 1.5 teamgoals op paas zaterdag!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Varberg’s BoIS scoort meer dan 1.5 doelpunten
Varbergs BoIS hoopt zaterdagmiddag op een nieuwe overwinning tegen GIF Sundsvall in Allsvenskan, Zweden.

De ploeg van Joakim Persson opende het seizoen met een 3-0 thuisnederlaag tegen Kalmar na een nipte 1-0 overwinning op Norrköping afgelopen weekend.

Maar Sundsvall, die gastheer is van nieuw gepromoveerde team, is misschien precies wat ze nodig hebben om opnieuw te winnen.

Het was een echte vuurdoop voor de kant van Henrik Ahnstrand, die met 5-1 werd verslagen door Hammarby na een 2-1 nederlaag tegen Sirius, die vandaag tegen Varbergs een soortgelijk lot kan ondergaan.

Toulouse scoort meer dan 1.5 doelpunten
Toulouse zal proberen hun eerste plaats in de Ligue 2 te verstevigen wanneer ze zaterdagmiddag Queverly Rouen ontmoeten.

De ploeg van Philippe Montagnier verstevigde hun greep op de top dankzij vier opeenvolgende overwinningen, waarvan de meest recente een 4-2 overwinning op Guingamp was.

De bezoekers daarentegen verbeterden hun overlevingskansen met een 2-0 overwinning op Rodez vorige time-out, maar de verbetering zou hier merkbaar kunnen zijn

Toulouse scoorde dit seizoen minstens twee doelpunten in 12 van hun 16 thuiswedstrijden en topspelers lijken goed gepositioneerd om de truc te herhalen op weg naar de titel dit weekend.

Cove Rangers scoort meer dan 1.5 doelpunten
De Cove Rangers willen op weg naar de nummer 1-titel in de Scottish League als ze zaterdag Alloa Athletic winnen.

De ploeg van Paul Hartley staat op de rand van promotie naar de Scottish Second Division en zal zich dit weekend tot kampioen kronen als de resultaten in hun voordeel zijn.

Alloa heeft tekenen van leven getoond onder Brian Rice en won drie van hun laatste vier competitiewedstrijden, maar een reis naar Balmoral zal ongetwijfeld een moeilijke taak zijn.

Cove heeft dit seizoen twee of meer doelpunten gescoord in 19/33 competitiewedstrijden en het ziet ernaar uit dat ze dat opnieuw zullen doen.

FC Porto scoort meer dan 1.5 doelpunten
Als Porto zaterdagavond Portimonese krijgt, zullen ze proberen hun voorsprong in La Liga te behouden.

De Dragons hebben 22 van hun laatste 24 competitiewedstrijden gewonnen en staan ​​zes punten voor op de ranglijst.

De als twaalfde gerangschikte Portimonese heeft zeven punten voorsprong op de onderste drie na een 1-0 overwinning op Farmaricon vorige week, maar ze moeten hier hun uitdaging opvoeren.

De ploeg van Sérgio Conceição heeft dit seizoen meer dan twee doelpunten gescoord in 22 van hun 29 competitieduels dit seizoen en ze zullen dit dit weekend opnieuw verdubbelen in Estádio do Dragão.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: