info@bet-experts.nl

ZATERDAG COMBINATIE, 7 keer je inzet met een prachtig rijtje!

ZATERDAG COMBINATIE, 7 keer je inzet met een prachtig rijtje!

Arsenal – Brighton & Hove Albion

Arsenal zal zich vanmiddag moeten revancheren van het onverwachte 3-0 verlies tegen Crystal Palace. Arsenal bevind zich in een erg goede vorm ze wonnen 6 van hun laatste 8 wedstrijden, Wolverhampton, Brentford, Watford, Leicester en Aston villa werden in deze reeks verslagen. Arsenal strijd nog steeds om een plekje in de Champions League, ze staan gelijk met punten met Tottenham met een wedstrijd minder gespeeld. Een overwinning vandaag zou ze dus over de Spurs heen tillen! Een must win game voor The Gunners.

Clermont – Paris SG

Ondanks dat Paris vaak ongeispireerd speelt in de Ligue 1 verwacht ik net zoals de vorige wedstrijd dat ze ook vanavond weer makkelijk het net weten te vinden. Clermont is momenteel het slechts preseterende team in de Ligue 1. Ze verloren hun laatste 4 wedstrijden van Lille, Lorient, Lens en Nantes. Ook Paris SG presteert erg slecht de afgelopen weken na de uitschakeling in de Champions League door Real Madrid. Echter beschikken ze natuurlijk over veel klasse met Neymar, Messi en Mbappe die ook vanavond weer zullen starten. In de eerdere ontmoeting dit seizoen is Parc Des Princes werd het 4-0 voor de grootmacht uit Frankfrijk.

Sochaux – Nancy

De nummer 5 van de Ligue 2 neemt het op tegen nummer 20 Nancy. Nancy verloor 6 van hun laatste 10 wedstrijden. Sochaus won hun laatste 2 wedstrijden knap. Sochaux pakt in eigen huis gemiddeld 1.87 punten van de 3 beschikbare punten. Nanchy is uit eigen huis erg slecht, ze pakken gemiddeld 0.44 van de 3 beschikbare punten in uitwedstrijden. Ze verloren 4 van de laatste 5 uitwedstrijden en wonnen er geen een. De laatste 2 ontmoetingen tussen de twee teams eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Ook wel de brilstand die op het scorebord aan het einde van de 90 minuten.

Greuther Furth – Borussia Monchengladbach

Deze twee teams ontmoette elkaar 4 keer eerder, 4 keer wist Borussia te winnen, 1 keer scoorde beide teams. De laatste ontmoeting eerder dit seizoen wist Gladbach met maar liefst 4-0 te winnen! Ik verwacht dat er een doelpuntje in beide helften valt. De statistieken zeggen dat dit 80% kans heeft!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: