info@bet-experts.nl

WOENSDAG FUNBET, 9+ keer je inzet met dit prachtige rijtje verdeeld over de avond!

WOENSDAG FUNBET, 9+ keer je inzet met dit prachtige rijtje verdeeld over de avond!

Nottingham Forest – Coventry City

Notthingham bevind zich in een geweldige vorm en scoren erg makkelijk. Ze wisten 5 van de laatste 8 wedstrijden te winnen, verloren er 1, maar dat was tegen Liverpool in de FA cup en speelde twee keer gelijk. Coventry bevind zich in een dramatische vorm, zij wonnen maar 3 van de laatste 10 wedstrijden. Nottingham Forest won de laatste 5 keer in eigen huis van Coventry.

West Bromwich – Bournemouth

Ik verwacht zeker dat dit een spannende wedstrijd gaat worden, maar ik verwacht niet dat Bournemouth verliest vanavond van West Bromwich. Bournemouth bevind zich momenteel op de tweede plaats en kan door vanavond te winnen op 5 punten komen van nummer 1 Fulham. Fulham speelt vanavond een lastige wedstrijd tegen Middlesbrough uit, een wedstrijd die ze nog niet zomaar gewonnen hebben. Ik verwacht dat Bournemouth vanavond minimaal één helft weet te winnen.

FC Augsburg – Mainz 05

Een wedstrijd in de Bundesliga die veel doelpunten beloofd. Ik verwacht dat beide teams vanavond weten te scoren en er dus minimaal 2 doelpunten vallen. Statistieken voor een doelpunt in beide helften zijn goed, in 92% van de wedstrijden van beide teams viel er een doelpuntje in de eerste helft. In 85% van de wedstrijden viel er een doelpuntje in de tweede helft.

Pisa – Brescia

De Serie B is misschien wel een van de competities in de wereld waar gelijkspellen het vaakst voorkomen, vandaar dat een optie win of draw erg goed is. Vanavond verwacht ik dat Pisa niet verliest van concurrent Brescia die 3 plaatsen onder ze staan maar wel maar EEN puntje schelen! Het is ongekend spannend in de Serie B. Tussen de nummer 1 Cremonense en de nummer 6 Brescia zitten maar 6 punten. Pisa verloor pas 1 keer dit seizoen in eigen huis, ze wisten 9 keer te winnen en speelde 6 keer gelijk. Brescia heeft echter ook een hele goede uitvorm, de beste van de hele competitie zelfs. In 16 wedstrijden behaalde ze uit 32 punten, scoorde 24 keer en kregen er 13 tegen. Ik verwacht vanavond een kleine winst van de thuisploeg of een gelijkspel.

Funbet voorspelling

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: