info@bet-experts.nl

WOENSDAG COMBINATIE, 5+ keer je inzet voor een rijtje van 4!

WOENSDAG COMBINATIE, 5+ keer je inzet voor een rijtje van 4!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

De vorige keer was onze combinatie goed! Vanavond weer?!

Brest vs Lyon – Beide teams zullen scoren

Lyon zal moeite hebben om hun hoop op een Europese kwalificatie in de Ligue 1 levend te houden wanneer ze woensdagavond naar Brest reizen.

De jongens van Peterborough bleven zondag in de top vijf met een 6-1 overwinning op Bordeaux, terwijl de gastheren met 2-1 verloren bij Saint-Etienne.

Beide teams hebben aanvallende dreigingen, maar geen van beide is een betrouwbare verdediger, dus een interessante ontmoeting in het Francis-LeBrey Stadium zou in het verschiet kunnen liggen.

Nu beide teams dit seizoen in 21 van de 32 Ligue 1-wedstrijden van Brest scoorden, lijkt dezelfde weddenschap opnieuw de juiste keuze in Bretagne.

Paris SG scoort meer dan 1.5 teamgoals

Paris Saint-Germain wil een stap dichter bij de titel in de Ligue 1 komen wanneer ze woensdagavond naar Angers reizen.

De kant van Mauricio Pochettino staat bovenaan de ranglijst, terwijl de gastheren boven de dropzone zweven.

De met sterren bezaaide Parijzenaars hebben tweemaal gescoord in 22 van hun 32 competitiewedstrijden en het ziet ernaar uit dat ze de truc kunnen herhalen in het Raymond Copa Stadium.

Manchester City scoort meer dan 1.5 teamgoals

Manchester City wil hun eerste plaats in de Premier League behouden als ze het woensdagavond opnemen tegen Brighton and Hove Albion in het Etihad Stadium.

De Citizens strijden tegen Liverpool om de titel en er is geen ruimte voor fouten als de Seagulls op bezoek komen.

De kant van Graham Potter zal in een goed humeur zijn na overwinningen op Arsenal en Tottenham, maar een bezoek aan het huis van de kampioen zou een brug te ver kunnen zijn.

City heeft twee of meer doelpunten gemaakt in zeven van hun laatste acht Premier League-thuiswedstrijden en het lijkt erop dat dit weer gaat gebeuren.

Real Madrid scoort meer dan 1.5 teamgoals

Real Madrid staat op het punt om La Liga te winnen wanneer Osasuna woensdag de wedstrijd organiseert in het Estadio El Sadar.

Los Blancos zette een grote stap richting een nieuwe Spaanse kroon na zondag met 3-2 te hebben gewonnen bij Sevilla.

Osasuna daarentegen bevindt zich in niemandsland. Ze hoeven niet te vrezen voor degradatie, terwijl plaatsen in Europa onbereikbaar zijn.

De ploeg van Carlo Ancelotti heeft meer dan 2 doelpunten gescoord in La Liga’s 11/16 uitwedstrijd in deze competitie, en de sterkste aanval van de divisie lijkt klaar voor een volgende in Pamplona.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: