info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Ulsan Hyundai- Jeonbuk Motors

Voorspellen met stokjes: Ulsan Hyundai- Jeonbuk Motors

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag staan de twee halve finales in de Zuid-Koreaanse FA Cup op het programma. Eén daarvan is absoluut een affiche om van te smullen: Ulsan Hyundai- Jeonbuk Motors. Dit treffen tussen de nummers één en twee van de competitie begint om 12.00.

Ulsan Hyundai had in de vorige rondes van het bekertoernooi een niet al te lastig programma. De praktijk wees echter anders uit; twee moeizame overwinningen op K-League 2 clubs Gyeongnam FC en Bucheon FC 1995. Vandaag moeten The Tigers voor een plek in de finale zien af te rekenen met een tegenstander van een heel ander kaliber.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Jeonbuk verkeert de laatste weken in een vorm die nodig is om kans te maken op de prijzen. In de competitie bedraagt de achterstand op koploper Ulsan Hyundai nog maar vier punten en ook in het bekertoernooi is het goed op weg. De formatie van coach Kim Sang-sik versloeg in de vorige rondes Ulsan Citizen FC en Suwon Samsung Bluewings. Een eindzege zou de vijfde bekerwinst in de geschiedenis van de club betekenen.

De laatste zeven uitwedstrijden bij Ulsan Hyundai, verloor Jeonbuk Motors niet. Kijkend naar deze opvallende statistiek gaat Bet Experts ook vandaag voor minstens een gelijkspel (na reguliere speeltijd) voor The Warriors!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: