info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Ulsan Hyundai- Gangwon FC

Voorspellen met stokjes: Ulsan Hyundai- Gangwon FC

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Voor deze rubriek kiezen deze keer voor een duel in de Zuid-Koreaanse K-League 1. Koploper Ulsan Hyundai ontvangt om 12.30 nummer negen Gangwon FC. Het Ulsan Munsu Stadion, ooit gebouwd om drie WK-wedstrijden te kunnen huisvesten, vormt het decor voor deze pot.

Ulsan Hyundai staat zoals gezegd bovenaan de ranglijst. Veel zegt dat echter niet. De ploeg van coach Myung Bo Hong start het seizoen al jaren zeer voortvarend, maar zag Jeonbuk er uiteindelijk steevast met de titel vandoor gaan. De club uit de Ulsan, een industriestad gelegen aan de oostkust van het land, heeft gezien haar status sowieso maar weinig eremetaal in de prijzenkast staan: slechts twee landstitels (1996 en 2005).

Gangwon FC, een club uit de gelijknamige stad Gangwon-do, is een club die nog maar weinig successen boekte in het verleden. Niet gek, aangezien het pas opgericht is in 2009.

Kijkend naar de resultaten uit het verleden kunnen wij maar één conclusie trekken: winst voor de thuisploeg. Ulsan Hyundai is namelijk liefst 21(!) wedstrijden ongeslagen tegen Gangwon FC.

Recente vorm

Ulsan Hyundai: W-V-W-G-V
Gangwon FC: G-V-V-W-W

SAFE VERSION
RISKY VERSION
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: