info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Ulsan Hyundai- FC Seoul

Voorspellen met stokjes: Ulsan Hyundai- FC Seoul

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanmiddag mag Ulsan Hyundai,‘het lievelingetje’ van Bet Experts, weer aantreden. De koploper van de Zuid Koreaanse K-League 1 neemt het in het eigen stadion op tegen FC Seoul, de nummer zeven van de ranglijst. De aftrap vindt plaats om 13.00.

Ulsan Hyundai is goed op weg naar de eerste landstitel sinds 2005. Er is echter geen enkele aanleiding om achterover te leunen. De ploeg van hoofdcoach Hong Myung-bo gaf de titel de laatste jaren namelijk wel vaker weg in de slotfase van de competitie.

Seoul FC kent tot nu toe een prima seizoen. De formatie uit de hoofdstad won de laatste twee wedstrijden en heeft met de huidige positie nog voldoende zicht op het bereiken van de winnaarspoule. Daarvoor moet er bij de eerste zes geëindigd worden.

De laatste drie keer dat beide teams elkaar troffen, trok Ulsan Hyundai aan het langste eind. Bovendien verloor de ploeg al veertien(!) wedstrijden op rij niet van Seoul FC. In zes van de laatste zeven duel vielen er minimaal twee goals.
Kijkend naar het track-record tegen Seoul FC, sluiten wij een nederlaag van de gastheren uit. De kans is daarnaast zeer groot dat er minimaal twee doelpunten vallen.

Bet Experts zit er in wedstrijden van Ulsan Hyundai zelden naast, dus wij gaan er vanuit dat dit vier op een rij wordt in deze rubriek!

Tip: Ulsan or draw & over 1.5 total goals
Tip: Ulsan Over 1.5 Teamgoals

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: