info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Tokyo Verdy- Yokohama FC

Voorspellen met stokjes: Tokyo Verdy- Yokohama FC

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanwege verschillende Aziatische tours van Europese topclubs ligt de Japanse J-League 1 dit weekend stil. Dat betekent dat Bet Experts volop aandacht kan besteden aan de J-League 2. We kiezen voor Tokyo Verdy, dat Yokohama FC op visite krijgt.

Tokyo heeft na een prima competitiestart en een beroerd vervolg, de juiste vorm weer helemaal te pakken. Van de laatste zeven competitiewedstrijden, ging er slechts één verloren. Bovendien schakelde the green machine gerenommeerde clubs als Kawasaki Frontale en Jubilo Iwata uit in het bekertoernooi.

Yokohama FC wil na de degradatie van afgelopen seizoen, direct weer terugkeren op het hoogste niveau. De tweede club van de stad is goed op weg. Het staat tweede; een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op directe promotie. De ploeg van coach Shuhei Yomoda verloren de laatste tien competitiewedstrijden, dus aan de vorm hoeft niemand te twijfelen.

In zeven van de laatste acht wedstrijden die Tokyo Verdy en Yokohama FC tegen elkaar speelden, wisten beide ploegen het net te vinden. Bovendien scoorden de gastheren van vandaag in hun laatste twaalf (!) officiële wedstrijden; de bezoekers kregen dat de laatste vijf duels voor elkaar. Bet Experts acht de kans op doelpunten aan beide kanten dan ook zeer groot!

Recente vorm

Tokyo Verdy: W-V-W-W-G
Yokohama FC: W-W-G-G-W

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: