info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Tianjin Jinmen Tiger- Cangzhou Mighty Lions

Voorspellen met stokjes: Tianjin Jinmen Tiger- Cangzhou Mighty Lions

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag kiezen we in voorspellen met stokjes voor een wedstrijd uit grauwe middenmoot van de Chinese hoogste divisie. Tianjin Jinmen Tiger- Cangzhou Mighty Lions is een wedstrijd tussen de nummers 12 en 15 van de ranglijst. Op voorhand geen duel om je vingers bij af te likken. Ware en het niet dat het een echte derby is.

Tianjin Jinmen Tiger blijft dit seizoen keurig weg uit de degradatiezone. De club uit de noordoostelijke gelegen stad Tianjin, die in het verleden gecoacht werd door de Nederlander Arie Haan, was daar de laatste jaren namelijk steevast te vinden. Bij een goed resultaat vandaag, behoudt het de gewenste afstand.

Cangzhou Mighty Lions draait ook dit seizoen nog niet op volle toeren. De formatie van interim-coach Liu Yan ontliep verleden jaar ternauwernood degradatie en lijkt daar ook nu tegen te moeten gaan vechten. De laatste acht wedstrijden werden niet gewonnen, dus zou het deze burenruzie moeten gezien als een wedstrijd op zich, waarin resultaten uit het verleden geen rol meer spelen.

Beide ploegen staan niet bekend om hun attractieve spel. Bovendien werd er in de vijf meest recente ontmoetingen tussen Tianjin Jinmen Tiger en Cangzhou Mighty Lions niet vaker dan twee keer gescoord. Tegen haar natuur in, gaat Bet Experts daarom voor een wedstrijd met weinig doelpunten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: