info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Suwon FC- Jeju United

Voorspellen met stokjes: Suwon FC- Jeju United

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De reguliere competitie in de Zuid-Koreaanse K-League 1 nadert zijn ontknoping. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg nemen Suwon FC en Jeju United het tegen elkaar op. Het treffen tussen de nummers vijf en zeven van de ranglijst gaat van start om 12.00.

Bij Suwon FC gaat het met de resultaten dit seizoen op en af. De club van oud-Eredivisiespits Lars Veldwijk hoopt nog op een plek in de top zes; een positie die recht geeft op deelname aan kampioenspoule. Daarvoor hebben de Suwon Dashers nog wel een paar goede resultaten nodig.

Jeju United speelt de laatste weken wat wisselvallig, maar lijkt safe voor het bemachtigen van een ticket voor de kampioenspoule. De Jeju Mountaineers eindigden vorig jaar keurig vierde en hoopt dit seizoen stiekem op een beetje meer.

In ontmoetingen tussen deze twee teams op het Suwon Sports Complex wordt meestal het net in beide doelen gevonden. Dat gebeurde namelijk in vijf van de laatste zes wedstrijden. Bet Experts tipt dan ook bts voor maar liefst 1.6 keer je inzet!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: