info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Suwon FC-Daegu FC

Voorspellen met stokjes: Suwon FC-Daegu FC

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 12.30 beginnen Suwon FC en Daegu FC aan hun duel der middenmoters. De wedstrijd tussen de huidige nummer zeven en negen uit de Zuid-Koreaanse K-League 1 wordt gespeeld op het Suwon Sports Complex.

Suwon FC verkeerd de laatste weken in bloedvorm. Uit de laatste zeven competitiewedstrijden werden maar liefst zestien punten vergaard. Daardoor heeft de ploeg -met de Nederlandse spits Lars Veldwijk in de gelederen- nog volop zicht op deelname aan de kampioenspoule.

Daegu FC zit momenteel in een lastige fase. De laatste vijf wedstrijden werden niet in winst omgezet. De lichtblauwen zullen de komende weken alle zeilen bij moeten zetten om niet in een degradatiestrijd verwikkeld te raken. De teams staan qua punten dicht bij elkaar, dus bij een overwinning kan het ook zomaar weer een paar plekken stijgen.  

In zes van de laatste acht wedstrijden dat Suwon en Daegu elkaar troffen, wisten beide teams het doel te vinden. Dat gebeurde ook in vijf van de laatste zes wedstrijden die Daegu speelde. Bovendien is Suwon FC in eigen huis vrijwel altijd goed voor een doelpuntje.

Bet Experts gaat dus voor een doelpunten aan beide kanten. Met een odd van 1.58 zit hier veel value op!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: