info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Suwon Bluewings-Jeonbuk Motors

Voorspellen met stokjes: Suwon Bluewings-Jeonbuk Motors

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Op het ongebruikelijke tijdstip van 08.00 luiden we de voetbalzondag in. In de Zuid-Koreaanse K-League 1 nemen Suwon Bluewings en Jeonbuk Motors het tegen elkaar op.

Suwon Bluewings draait een matig seizoen. The Blue,White and Reds staan negende en hebben het degradatiespook, ondanks wat betere resultaten in de laatste weken, nog niet helemaal verdreven. Mocht het volgend seizoen een divisie lager spelen, zou dat een dieptepunt in de geschiedenis van de viervoudig landskampioen zijn.

KLIK HIERBOVEN OM TE CLAIMEN!

Jeonbuk Motors heeft de traditionele eindsprint weer ingezet. De afgelopen seizoenen haalde het Ulsan Hyundai steevast vlak voor de streep in. Ook nu zou het daar zomaar op uit kunnen draaien. Anderhalve maand geleden bedroeg de achterstand van The Warriors nog dertien punten, maar die is inmiddels geslonken tot een overbrugbare afstand van vijf punten.

De laatste elf wedstrijden in het Suwon World Cup Stadium won de thuisploeg niet van Jeonbuk. In negen van deze duels nam de huidig landskampioen ook de drie punten mee naar huis. Deze ochtend ziet Bet Experts dit wederom gebeuren. We bouwen wat zekerheid in bij een onverhoopt gelijkspel.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: