info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Shanghai Shenhua- Changchun Yatai

Voorspellen met stokjes: Shanghai Shenhua- Changchun Yatai

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Na ruim drie weken pauze wordt de Chinese Super League weer hervat met een ontmoeting tussen Shanghai Shenhua en Changchun Yatai; de nummer vier tegen de nummer dertien van de ranglijst. De bal gaat in het Jinzhou Stadium voor het eerst rollen om 11.30.

Shanghai Shenhua is het seizoen meer dan prima begonnen. In de eerste tien wedstrijden verloor het alleen van koploper Wuhan Three Towns. Het seizoen is nog jong, maar een klassering bij de eerste drie -wat aan het einde van het seizoen plaatsing voor de AFC Champions League oplevert- is zeker reëel.

Changchun Yatai stelt tot nu toe teleur. De club, met onder andere de Braziliaanse toppers Erik, Negao en Serginho in de gelederen, kan de hoge verwachtingen absoluut niet waarmaken. Vorig seizoen eindigde het (weliswaar in een aangepaste competitie) nog bovenaan in hun groep. Dit jaar vergaarden de rood-zwarten pas elf punten uit tien wedstrijden.

Kijken we naar de meest recente onderlinge wedstrijden bij Shanghai Shenhua, valt op dat de thuisploeg de laatste acht wedstrijden scoorde. In de laatste zeven duels op eigen terrein werd er nooit met meer dan één doelpunt verschil verloren van Changchun Yatai.

Bet Experts gaat daarom voor de onderstaande combi:

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: