info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Shanghai Port-Tianjin Jinmen Tiger

Voorspellen met stokjes: Shanghai Port-Tianjin Jinmen Tiger

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De Chinese Super League is een van de favoriete competities van Bet Experts. Ook vandaag kiezen we wederom voor een wedstrijd hieruit. Om 11.30 nemen Shanghai Port en Tianjin Jinmen Tiger het tegen elkaar op.

Shanghai Port staat momenteel zevende op de ranglijst en heeft nog volop aansluiting bij de plekken in de subtop. De ploeg van de Kroatische coach Ivan Leko wil dolgraag meedoen voor plek drie; die positie geeft aan het eind seizoen recht op deelname aan de AFC Champions League.

Tianjin Jinmen Tiger staat tiende en heeft zich keurig genesteld in de middenmoot. Het team van coach Yu Henwei is allang blij als het gevrijwaard blijft van degradatievoetbal. Dat lijkt vooralsnog te gaan lukken.

Shanghai Port is maar liefst achttien duels op rij ongeslagen tegen Tianjin Jinmen Tiger. Hoewel deze ploegen elkaar kwalitatief wat minder ontlopen dan de voorgaande seizoenen, verwachten wij niet dat de thuisploeg het onderspit zal delven. Een minimum van twee goals in totaal is daarnaast ook zeer realistisch. Dat kwam namelijk in de laatste negen onderlinge wedstrijden voor.

RISKY

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: