info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Neftci Baku- Kapaz PFK!

Voorspellen met stokjes: Neftci Baku- Kapaz PFK!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Azerbeidzjaanse Premier League zijn we aanbeland in speelronde 27. Vandaag om 16.00 nemen Neftci Baku en Kapaz PFK het tegen elkaar op; een duel tussen de huidige nummers drie en zeven van de ranglijst.

Neftci Baku presteert de laatste tijd uitstekend. De Ploeg van het volk won vijf van zijn laatste zeven competitiewedstrijden (de overige twee speelde het gelijk) en strijdt nog voor plek twee in de eindrangschikking. Koploper Qarabag is niet meer te achterhalen; daarachter is nog alles mogelijk.

Klik op de afbeelding om te claimen!

De resultaten van Kapaz PFK zijn een stuk wisselvalliger. The Mountaineers wonnen de laatste zes duel twee keer, speelden tweemaal gelijk en verloren net zo vaak. Wegblijven van plek 10 -een positie die aan het einde degradatie betekent- lijkt het hoofddoel

In acht van de laatste tien officiële thuisduels, wist Neftci Baku minimaal twee keer tot scoren te komen. Bet Experts heeft de overtuiging dat dit vandaag ook zal lukken. Dit voor een odd van 1.62!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: