info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Kawasaki Frontale-Kyoto Purple Sanga

Voorspellen met stokjes: Kawasaki Frontale-Kyoto Purple Sanga

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De Japanse J-League nadert zijn ontknoping. Met nog drie speelrondes te gaan staat koploper Yokohama F. Marinos vijf punten voor op Kawasaki Frontale. De nummer twee neemt het om 12.00 op tegen laagvlieger Kyoto Purple Sanga.

Na twee opeenvolgende landstitels lijkt Kawasaki Frontale dit jaar genoegen te moeten nemen met een plekje lager op het ereschavot. De Azzurro Nero was deze jaargang te wisselvallig om het Yokohama echt lastig te kunnen maken. De ploeg van coach Toru Oniki mag desondanks blijven hopen op een wonder.

KLIK OP DE AFBEELDING EN CLAIM!

Kyoto Purple Sanga staat momenteel veertiende en is in een hevige strijd tegen degradatie verwikkeld. Sanga heeft slechts twee punten meer dan nummer zeventien Shimizu S-Pulse. Die plek zou aan het eind van het seizoen betekenen dat het volgend jaar een divisie lager te bewonderen is.

Gezien de aanvallende kracht van Kawasaki Frontale, moet die ploeg in staat zijn de trekker minstens twee keer doeltreffend over te halen. Een odd van 1.53 hierop vindt Bet Experts dan ook bijzonder interessant!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: