info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Kasimpasa-Umraniyespor

Voorspellen met stokjes: Kasimpasa-Umraniyespor

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 11.30 ontmoeten de nummers veertien en negentien van de Turkse Super Lig elkaar: Kasimpasa vs. Umraniyespor. Dit duel wordt afgewerkt in het Recep Tayyip Erdogan Stadium.

De laatste tijd presteert Kasimpasa uitstekend in eigen huis, terwijl de uitwedstrijden nauwelijks punten opleveren. Daardoor zijn de prestaties wisselvallig en moet de ploeg van coach Selcuk Inan serieus naar beneden kijken. Het gaat naar plek zestien bedraagt immers maar één punt.

Umraniyespor staat nog altijd onderaan de ranglijst, maar toont de laatste weken absoluut verbetering. De uitwedstrijden tegen Antalyaspor en Galatasaray gingen nog nipt verloren, maar in de laatste twee duels pakte de formatie van coach Recep Ucar vier punten. Tegen Adana Demirspor werden de punten verdeeld en bij regerend landskampioen Trabzonspor werd verrassend de winst gepakt.

In acht van de laatste tien wedstrijden van Kasimpasa, werd door beide teams het net gevonden. In duels van Umraniyespor was dat zelfs in al hun zes meest recente ontmoetingen het geval. Vrij logisch dat Bet Experts, met een quotering van 1.54, voor een btts gaat!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: