info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Kashiwa Reysol- Consadole Sapporo

Voorspellen met stokjes: Kashiwa Reysol- Consadole Sapporo

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Het Sankyo Frontier Stadium vormt het decor voor het treffen tussen Kashiwa Reysol en Consadole Sapporo; de nummer 5 tegen de nummer 14 uit de Japanse J-League 1. Er wordt om 12.00 afgetrapt.

Kashiwa Reysol is bezig aan één van de meest succesvolle seizoenen van de laatste jaren. De geel-zwarte formatie heeft zelfs nog uitzicht op de plekken die aan het eind van het seizoen recht geven op deelname aan de Aziatische Champions League.
Op de huidige vorm valt echter wel het een en ander aan te merken. Na drie competitienederlagen op rij, werd er vorige week op bezoek bij Sagan Tosu eindelijk weer eens gewonnen. De midweekse bekeruitschakeling tegen Kobe zorgde ervoor dat de ploeg van coach Nelsinho Baptista niet lang in de overwinningsroes bleef.

Consadole Sapporo is een traditionele middenmotor .De club uit Noord-Japan draait ook nu een wisselvallig seizoen. De onderste ploegen komen de laatste weken steeds dichterbij bij de eilandbewoners. Oppassen geblazen dus, voor de ploeg van de Servische coach Mihailo Petrovic.

De laatste vijf keer dat beide teams elkaar ontmoetten, resulteerde dat in minimaal één doelpunt aan beide kanten. Dat gaat vandaag wederom gebeuren, voorspelt Bet Experts.

Recente vorm

Kashiwa Reysol: W-V-V-V-W
Consadole Sapporo: V-W-V-V-G

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: