info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Kashima Antlers-Gamba Osaka

Voorspellen met stokjes: Kashima Antlers-Gamba Osaka

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de achtste finales van Emperor’s Cup staat vanmiddag het duel tussen Kashima Antlers en Gamba Osaka op de rol. Om 12.00 wordt er afgetrapt in het Kashima Stadium.

Kashima Antlers is met acht landstitels en vijf gewonnen bekers de meest succesvolle club van Japan. De club uit de havenstad, die gecoacht wordt door de Zwitser René Weiler, is goed op weg naar de eerste landstitel sinds 2016 en is dus nog actief in het bekertoernooi. Blikvangers van de ploeg zijn de Braziliaanse aanvallers Everaldo en Arthur.

Gamba Osaka draait een matig seizoen en is in de competitie terug te vinden vlak boven de degradatiestreep. De blauw-zwarten zullen naast handhaving, hun ogen vol gericht hebben op het bekertoernooi. Succes zal grotendeels afhankelijk zijn van de Braziliaanse spits Patric. De 34-jarige goalgetter is dit seizoen nog niet echt op schot, maar heeft in het verleden bewezen uit het niets een goal te kunnen maken.

De laatste vijf onderlinge ontmoetingen won Kashima Antlers. Ook gezien de huidige vorm van beide ploegen, ziet Bet Experts geen reden waarom de thuisploeg niet aan de haal zou gaan met de zege. Toch spelen we vandaag op doelpunten, we hebben er drie nodig!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: