info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Jeonbuk Motors- Urawa Red Diamonds

Voorspellen met stokjes: Jeonbuk Motors- Urawa Red Diamonds

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de AFC Champions League zijn we inmiddels aanbeland bij de halve finales. Hierin neemt Jeonbuk Motors het op tegen Urawa Red Diamonds. Het duel in het Saitama Stadium begint vanmiddag om 12.30.

Jeonbuk Motors beleeft tot nu toe een prima week. In de achtste en kwartfinales bleek de Zuid-Koreaans landskampioen te sterk voor achtereenvolgens Daegu FC en Vissel Kobe. Een plek bij de laatste vier is hiervoor een gepaste beloning.

Urawa Red Diamonds scoorde in hun laatste vier wedstrijden maar liefst achttien(!) keer. De Japanners -waar de Nederlander Bryan Linssen onder contract staat- kregen in die wedstrijden ook geen enkele treffer tegen. Het Maleisische Johor en het Thaise Pathum United werden deze week zeer eenvoudig opzij geschoven in dit belangrijkste Aziatische bekertoernooi (5-0 en 4-0).

Ondanks de goede vorm van Urawa spreken wij het vertrouwen uit in Jeonbuk. De Koreanen verloren in vier wedstrijden tegen The Red Devils nog nooit. Bovendien scoorden zij in al deze ontmoetingen minimaal één keer.

Een odd van 1.65 op minimaal een kleine nederlaag en een doelpuntje voor Jeonbuk vinden wij gezien de bovenstaande feiten zeer interessant!

Tekst: Bas Campbell

Tips: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: