info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Jeonbuk Motors- Seongnam FC

Voorspellen met stokjes: Jeonbuk Motors- Seongnam FC

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om klokslag 12.00 klinkt het eerste fluitsignaal bij Jeonbuk Motors tegen Seongnam FC; een duel tussen de nummer twee en de hekkensluiter van de Zuid-Koreaanse K-League 1.

Jeonbuk dingt na een slechte competitiestart toch weer als vanouds mee om de landstitel. The Warriors staan zeven punten achter koploper Ulsan Hyundai, maar de kampioenspoule moet nog van start gaan. Daarin kan vanzelfsprekend van alles gebeuren en is prolongatie van de titel zeker nog mogelijk.

KLIK HIERBOVEN OM TE CLAIMEN

De wereld van Seongnam ziet er een stuk minder rooskleurig uit. De club die in de periode 1993-2006 maar liefst zeven keer landskampioen werd, lijkt degradatie bijna niet meer te kunnen ontlopen. De wederopstanding -met overwinningen op Suwon FC en Ulsan Hyundai- lijkt na nederlagen tegen Daegu en Gangwon alweer snel een halt te zijn toegeroepen.

Zes van de laatste thuiswedstrijden tegen Seongnam, eindigde in een driepunter voor Jeonbuk Motors. Bovendien wonnen De Eksters de laatste twaalf duels niet in Jeonju. De thuisploeg is dan ook de grote favoriet en wij verwachten niets minder dan drie op een rij in voorspellen met stokjes!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: