info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Jeonbuk Motors-Gangwon FC

Voorspellen met stokjes: Jeonbuk Motors-Gangwon FC

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Zuid-Koreaanse staat een midweekse speelronde op het programma. Eén van de duels is Jeonbuk Motors tegen Gangwon FC; de nummer twee tegen de nummer vijf van de ranglijst. Het treffen in het Jeonju World Cup Stadium begint om 12.30.

Jeonbuk Motors verspeelde afgelopen zaterdag in de cruciale wedstrijd tegen koploper een zeker lijkende overwinning. Dankzij twee tegentreffers in blessuretijd is de regerend landskampioen nu nagenoeg kansloos voor de titel. De achterstand op Ulsan bedraagt nu acht punten met nog maar drie wedstrijden te spelen.

KLIK OP DE AFBEELDING EN CLAIM!

Gangwon FC mag zeer tevreden zijn over hun seizoen. De afgelopen seizoenen bivakkeerden The Gangwon Kodiaks steevast in de onderste regionen dus trots is hoe dan ook op zijn plaats.

In wedstrijden met Gangwon is Jeonbuk eigenlijk altijd de grote favoriet. Daarnaast vielen er in de laatste drie wedstrijden tussen deze twee teams altijd minstens twee treffers te noteren. Een combinatie van deze twee gegevens levert een quotering van maar liefst 1.49 op!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: