info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Hougang United- Geylang International

Voorspellen met stokjes: Hougang United- Geylang International

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag om 13.45 wordt er in het Jalan Besar Stadium afgetrapt voor het treffen tussen Hougang United en Geylang International; de nummer vijf tegen de nummer zes van de Singaporese Premier League.

Hougang United, een club opgericht in 1998 en zonder weinig aansprekende resultaten uit het verleden, draait een vrij anoniem seizoen. Na de prima derde plek van vorig jaar, waarmee plaatsing voor de AFC Cup werd afgedwongen, is dat enigszins teleurstellend te noemen. De laatste weken is de ploeg wel goed in vorm; de laatste vier competitiewedstrijden werden niet verloren.

Geylang International is de landskampioen van 1996 en 2001. De grootste successen van de club liggen dus al een hele tijd achter ons. In de laatste 18 jaar eindigde Geylang zelfs nooit hoger dan de vierde plek. Daar lijkt ook dit seizoen geen verandering in te komen. Al behaalde de groen-witte formatie maar liefst elf punten uit de laatste vijf wedstrijden. Ook met die vorm is dus weinig mis.

De laatste vijf ontmoetingen tussen beide ploegen verloor Hougang United niet. Daarnaast vielen er in vier van deze vijf wedstrijden minimaal drie doelpunten. Statistieken liegen niet, dus Bet Experts gaat daar vrolijk in mee!

Recente vorm

Hougang United: V-W-G-W-G
Geylang International: G-W-W-W-G

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: