info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Henan Songshan Longmen- Guangzhou City

Voorspellen met stokjes: Henan Songshan Longmen- Guangzhou City

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag gaat Bet Experts wederom voor een lekker potje uit de Chinese Super League. Het goed presterende Henan Songshan Longmen ontvangt in eigen stadion rode lantaarndrager Guangzhou City, de ploeg van de Nederlandse coach Jean-Paul van Gastel.

Henan is één van de revelaties dit seizoen. Na acht gespeelde wedstrijden staat de formatie uit Zhengzhou op een zeer verdienstelijke derde plek. Aan het eind van het seizoen zou die positie recht geven op deelname aan de play-offs. En dat te bedenken dat de ploeg de afgelopen jaren steevast in de onderste regionen verkeerde en in haar 28-jarige geschiedenis nooit een prijs won.

Guangzhou City is net als een aantal gerenommeerde competitiegenoten, een club in verval. Ook hier is de geldkraan dichtgedraaid en dat betekent dat ervaren buitenlandse toppers als Eran Zahavi, Gustav Svensson en Mousa Dembélé niet meer in het Yeuxiushan Stadium te bewonderen zijn. De formatie van Van Gastel is dit seizoen nog altijd puntloos en heeft heel snel resultaten nodig.

Henan Songshan Longmen speelde dit seizoen pas drie keer thuis. In al die wedstrijden vielen minimaal vier doelpunten.De laatste ontmoeting in juni eindigde in een 0-3 overwinning voor Henan. Kijkend naar deze feiten gaat Bet Experts gaat voor een totaal aantal doelpunten van over 2.5.

Recente vorm

Henan Songshan Longmen: W-G-W-V-W
Guangzhou City: V-V-V-V-V

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: