info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Hebei – Shandong Taishan!

Voorspellen met stokjes: Hebei – Shandong Taishan!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In speelronde 13 van de Chinese Super League staat er vanmiddag weer een interessant duel op de rol; de nummer voorlaatst Hebei, ontvangt de nummer twee Shandong Taishan. De wedstrijd in Langfang begint om 14.00.

Hebei zit in de hoek waar de klappen vallen. Van de laatste zestien wedstrijden (inclusief vier uit de vorige competitie) verloor de rood-gele formatie er maar liefst vijftien. De ploeg heeft alleen Guangzhou City onder zich op de ranglijst en verkeert in acute degradatienood.

Shandong Taishan is eigenlijk de enige vooraanstaande ploeg van de afgelopen jaren, die ook dit seizoen nog meedraait in de top. Met buitenlandse sterren als Moises, Crysan en Fellaini in de gelederen, won het de laatste zes competitiewedstrijden op. Met de vorm zit het dus wel snor.

In acht van de laatste tien onderlinge wedstrijden tussen deze twee teams, werden er minimaal drie doelpunten gemaakt. Gezien de huidige vorm van zowel Hebei (in negatieve zin), als Shandong Taishan (in positieve zin), verwacht Bet Experts ook vandaag een flink aantal goals.

Tip: Over 2.5

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: