info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Hebei-Cangzhou Mighty Lions

Voorspellen met stokjes: Hebei-Cangzhou Mighty Lions

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag staan er vijf wedstrijden in de Chinese Super League op het menu. De eerste in dat rijtje is Hebei tegen Cangzhou Mighty Lions. Dit treffen tussen de nummer laatste en de nummer veertien begint om 09.30.

Voor Hebei lijkt degradatie inmiddels onafwendbaar. De ploeg uit Qinhuangdao won dit seizoen alleen van Wuhan en verloor alle overige zeventien wedstrijden. Het gat met de veilige plek vijftien is inmiddels opgelopen tot veertien punten. Alleen een wonder kan het team van interim-coach Xie Feng nog redden.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Cangzhou Mighty Lions pakte zes punten uit de laatste twee duels en klimt langzaam uit de degradatiezone. Vooral de zege van anderhalve week geleden bij koploper Wuhan Three Town springt in het oog. Zege nummer drie moet normaal gesproken een formaliteit zijn voor de mannen van coach Svetozar Sapuric.

In de zeven meest recente competitieduels die Hebei speelde, vielen er minstens drie treffers. Bet Experts tipt daarom een totaal aantal goals van over 2.5 voor deze ontmoeting. Dat zou nummer drie op een rij betekenen in deze rubriek!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: