info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Gyeongnam- Chungnam Asan

Voorspellen met stokjes: Gyeongnam- Chungnam Asan

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Bet Experts kiest vandaag voor het duel der middenmoters in de Zuid-Koreaanse K-League 2. Gyeongnam staat zesde en ontvangt in eigen huis Chungnam Asan, de nummer vijf van de ranglijst.

Gyeongnam heeft de smaak de laatste weken behoorlijk te pakken. De ploeg uit Changwon pakte namelijk dertien punten uit de laatste zeven wedstrijden. Bovendien werd er in die reeks geen enkele keer verloren. Daardoor is de formatie van coach Seol Ki-hyun nog volop in de race voor een play-off-ticket.

De resultaten van Chungnam Asan zijn het hele seizoen al wisselvallig. Dankzij enkele positieve uitschieters is een plek aan de bovenkant van de middenmoot dus een logisch gevolg. Voor team dat uitsluitend bestaat uit spelers die hun militaire dienstplicht vervullen, zou het behalen van het competitietoetje een prachtig resultaat zijn.

Gezien de stand zullen de ploegen dus behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Bet Experts kiest voor de prima vorm van de thuisploeg. Daarnaast vielen er in de tien laatste onderlinge wedstrijden minimaal twee goals

Recente vorm

Gyeongnam: G-G-W-G-W
Chungnam Asan: G-W-V-G-W

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: