info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Guangzhou City- Wuhan FC

Voorspellen met stokjes: Guangzhou City- Wuhan FC

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In voorspellen met stokjes vandaag wederom aandacht voor een duel uit de Chinese Super League. Om 13.30 trappen Guangzhou City en Wuhan FC af in het Yuexiushan Stadium.

Guangzhou City verkeert in zeer zwaar weer. De ploeg van de Nederlandse hoofdtrainer Jean-Paul van Gastel haalde dit seizoen uit elf wedstrijden nog geen punt. Opvallend is dat de voormalig Feyenoord-speler nog altijd niet de wacht is aangezegd. In de Chinese contreien is dat namelijk wel gebruikelijk na zo’n reeks slechte resultaten.

Wuhan FC staat momenteel op een twaalfde plek in de rangschikking. De club streed vorig seizoen nog tot op de laatste dag tegen degradatie en lijkt er nu beter vanaf te komen. Staat de formatie van coach Li Tie aan het eind van het seizoen nog op deze positie, mag de vlag uit.

De laatste zestien wedstrijden kreeg Guangzhou City minimaal één doelpunt om de oren. Bij Wuhan FC gebeurde dat in de laatste acht duels. Alle reden om aan te nemen dat er aan beide kanten een goal valt. Een odd van 1.62 heeft daarom enorm veel value!

Tip: BTTS YES

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: