info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: FK Oleksandria- FK Minaj

Voorspellen met stokjes: FK Oleksandria- FK Minaj

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In voorspellen met stokjes maken een klein uitstapje naar Oekraïne. De hoogste competitie van het door de oorlog geteisterde land, is inmiddels één speelronde onderweg. In ronde twee staat vanmiddag om 14.00 het duel tussen  FK Oleksandria en FK Minaj op de rol.

FK Oleksandria begon de competitie voortvarend met een 1-2 zege bij Inhulets. Van de  formatie van Yuriy Hura wordt door de kenners een plek in de middenmoot verwacht dit seizoen. Mistiany hoopt zelf stiekem op een plekje in de (sub)top.

FK Minaj is degradatiekandidaat nummer één. De club die in 2015 opgericht werd, bungelde voor de uitbraak van de oorlog helemaal onderaan de ranglijst. De blauw-witten speelden, in tegenstelling tot alle andere ploegen, nog geen wedstrijd dit seizoen.

De drie thuiswedstrijden die Oleksandria speelde tegen Minaj werden allen met 3-0 gewonnen. Bet Experts tipt vandaag iets safer dan dit: minimaal een gelijkspel voor de thuisploeg en in totaal twee doelpunten voor een odd van 1.50!Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: