info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: FC Metalist Kharkiv-Oleksandria

Voorspellen met stokjes: FC Metalist Kharkiv-Oleksandria

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Oekraïense Premier League staat vanmiddag het duel tussen FC Metalist Kharkiv en Oleksandria op de rol; een krachtmeting tussen de nummers dertien en vijf van de ranglijst. Er wordt op het middaguur afgetrapt in het Metalist Stadium.

De hervatting van de competitie verloopt voor FC Metalist Kharkiv vooralsnog allesbehalve volgens plan. De duels met Rukh Lviv en Inhulets Petrove werden beide met 2-1 verloren. Daardoor staat de geel-blauwe formatie nog altijd in de gevarenzone met slechts zestien punten uit zeventien gespeelde wedstrijden.

Oleksandria zorgt bij de neutrale toeschouwer het gehele seizoen al voor een grote glimlach op het gezicht. Het team van coach Ruslan Rotan speelt aanvallend voetbal en scoort over het algemeen vrij veel. Mistiany, zoals de club in eigen land genoemd wordt, wil graag nog één plekje stijgen om Europees voetbal te realiseren.

In vijf van de zes meest recente onderlinge ontmoetingen tussen Metalist en Oleksandria wisten beide teams het net te vinden. Om die reden tipt Bet Experts een btts voor de ontmoeting van vanmiddag.

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: