info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Consadole Sapporo- Kawasaki Frontale

Voorspellen met stokjes: Consadole Sapporo- Kawasaki Frontale

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Japanse J-League 1 wordt er deze ochtend bijna een gehele speelronde afgewerkt. Één van de meest in het oog springende duels is zonder twijfel Consadole Sapporo tegen Kawasaki Frontale; de nummers elf en twee van de ranglijst. De wedstrijd begint om 09.00.

Consadole Sapporo kent een prima seizoen. Waar het de voorgaande jaren steevast in gevarenzone bivakkeerde, heeft de formatie van coach Mihailo Petrovic zich deze jaargang keurig in de middenmoot genesteld. In de laatste drie wedstrijden pakte Consa maar liefst zeven punten, dus met de vorm zit het wel snor.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Die vorm zal het tegen Kawasaki Frontale, een opponent van formaat, wederom moeten etaleren. Anders is Sapporo op voorhand kansloos tegen de landskampioen van 2020 en 2021. Kawasaki speelde de laatste twee wedstrijden gelijk en moet een achterstand van vijf punten in de laatste vijf wedstrijden goedmaken op lijstaanvoerder Yokohama F. Marinos.

De laatste acht onderlinge ontmoetingen in de Sapporo Dome vielen er minstens twee doelpunten en verloren de bezoekers niet. Alleen in 2017 wist de thuisploeg een puntje te bemachtigen. De overige zeven duels waren een prooi voor het Gremio from Japan.

Kijkend naar de bovenstaande statistieken tipt Bet Experts minimaal twee goals in totaal en een punt voor Kawasaki Frontale!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: