info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Brisbane Roar Youth- Gold Coast Knights

Voorspellen met stokjes: Brisbane Roar Youth- Gold Coast Knights

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

We starten de woensdag met een potje in de Australische NPL Queensland. Om 11.30 gaat de bal rollen bij Brisbane Roar Youth tegen de Gold Coast Knights; de nummer elf tegen de nummer drie van de ranglijst.

De laatste weken is Brisbane Roar Youth aan een flinke opmars bezig. Het onder 21 team van de profclub haalde tien punten uit de laatste vijf wedstrijden. Daardoor nam het afstand van de laatste plek en heeft het de veilige posities weer in het vizier. De jongelingen mogen vandaag niet verliezen, anders is degradatie, ondanks de knappe inhaalrace, alsnog een feit.

Voor de Gold Coast Knights ziet de wereld er een stuk zonniger uit. De club uit Carrara is al tien wedstrijden ongeslagen en plaatste zich eenvoudig voor de play-offs. Doel is nu nog om hun uitgangspositie te verbeteren richting het seizoenstoetje.

Werpen we een blik op de meest recente geschiedenis van wedstrijden tussen deze twee teams valt op dat de Gold Coast Knights al zeven duels ongeslagen zijn tegen Brisbane Roar Youth. In vijf van die ontmoetingen vielen er minimaal drie treffers te noteren.

Bet Experts verwacht daarom minimaal drie doelpunten in totaal en een punt voor de gasten!

Tip: Over 2.5 & GC Knights or draw
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: