info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Bhayangkara FC-RANS Nusantara!

Voorspellen met stokjes: Bhayangkara FC-RANS Nusantara!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De Indonesische Liga 1 loopt langzaam op zijn einde. In speelronde 32 nemen de nummers negen en achttien van de ranglijst het vanmiddag tegen elkaar op: Bhayangkara FC-RANS Nusantara. Er wordt om 15.30 afgetrapt in het Patriot Chandrabhaga Stadium.

Na de mooie derde plek van vorig seizoen, hoopte Bhayangkara deze prestatie dit jaar minimaal te evenaren. Daarvoor presteerde de formatie van coach Agus Sugeng Riyanto echter veel te wisselvallig. Het verzamelde tot nu toe 44 punten; goed voor een plek in de middenmoot.

Klik op de afbeelding om te claimen! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

RANS Nusantara weet al geruime tijd dat het volgend seizoen actief is in de Liga 2. De manschappen van coach Rodrigo Santana wonnen half december voor het laatst. Saillant detail is dat dit tegen de opponent van vandaag gebeurde. In de daaropvolgende zestien wedstrijden, speelde The Magenta Force vier keer gelijk en verloor het de overige twaalf wedstrijden.

In zeven van de laatste acht wedstrijden van Bhayangkara FC vielen er minimaal drie doelpunten. In duels van RANS Nusantara was dat in acht van de tien meest recente duels het geval. Kijkend naar deze statistieken tipt Bet Experts meer dan 2.5 goals & minimaal twee voor de thuisploeg. Dit voor een interessante quotering van 1.57!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: