info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Beijing Guoan- Shanghai Shenhua

Voorspellen met stokjes: Beijing Guoan- Shanghai Shenhua

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Morgen is het weer de beurt aan de Chinese Super League. De nummer zes Beijing Guoan neemt het om 13.30 op tegen Shanghai Shenhua. Die ploeg staat twee plekken hoger op de ranglijst.

Beijing Guoan won zijn laatste twee competitieduels en is daardoor, na een aantal tegenvallende resultaten in de weken ervoor, weer terug in de subtop. De formatie van de interim-coach Sui Dongliang hoopt stiekem nog aanspraak te maken op de derde plek. Een positie die aan het eind van het seizoen recht geeft op Aziatisch voetbal.

Shanghai Shenhua is daar op dit moment slechts één plek van verwijderd. The Flower of Shanghai -zoals de club in eigen stad liefkozend genoemd wordt- gaat logischerwijs voor niets minder dan dat. Met vier wedstrijden zonder winst verkeert de ploeg van coach Wu Jingui echter niet in allergrootste vorm. Tegen Beijing Guoan hoopt het weer een stap in de goede richting te nemen.

Dat Beijing Guoan vandaag niet verliest en minimaal twee keer te trekker overhaalt, staat zo goed als vast. De laatste elf onderlinge duels gebeurde dat namelijk. Bet Experts tipt deze keer zowel safe, als risky.

Tip: Beijing Guoan to score & win or draw
Tip: Over 1.5 & Guoan win or draw

Tekst: Bas Campbell

Tips: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: