info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Bashundhara Kings- Abahani Limited Dhaka

Voorspellen met stokjes: Bashundhara Kings- Abahani Limited Dhaka

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanmiddag om 12.00 trappen we in de hoogste divisie van Bangladesh af voor een regelrechte kraker. Koploper Bashundhara Kings, ontvangt nummer twee Abahani Limited Dhaka.

Bashundhara Kings stelde vorige week de landstitel veilig. Alweer de vierde titel in vijf jaar tijd ( in het Coronajaar 2020 werd er geen landskampioen aangewezen). Opvallend is dat de ploeg van de Spaanse coach Oscar Bruzon dit seizoen alleen verloor op de eerste speeldag. Uitgerekend tegen de waarschijnlijke degradant Swadhinata. De daaropvolgende 19 competitiewedstrijden werd er dus niet verloren; een puike prestatie.

Abahani Limited Dhaka draait eveneens een verdienstelijk seizoen. De ploeg uit de hoofdstad kan de tweede plaats, mede door een prima eindsprint, niet meer ontgaan. De zesvoudig landskampioen zal er alles aan willen doen, dit seizoen op een waardige manier af te sluiten. 

Kijkend naar de streak van 19 wedstrijden zonder nederlaag, kunnen wij ons niet voorstellen dat Bashundhara Kings vandaag de boot in gaat. Daarnaast zullen er ongetwijfeld een paar doelpunten vallen.

Recente vorm

Bashundhara Kings: W-W-G-W-W
Abahani Limited Dhaka: W-W-V-W-W

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: