info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Albirex Niigata FC- Geylang International

Voorspellen met stokjes: Albirex Niigata FC- Geylang International

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Singaporese hoogste divisie staan Albirex Niigata FC en Geylang International deze ochtend tegenover elkaar.. De wedstrijd in het Jurong East Stadium begint om 11.30.

Albirex Niigata FC, één van meest gerenommeerde clubs van Singapore, is de laatste weken uitstekend bezig.Tien van de laatste twaalf wedstrijden wisten The White Swans in winst om te zetten. Dankzij die goede resultaten staat de ploeg tweede en is het nog volop in de race voor de landstitel.

Geylang International verloor zijn laatste competitiewedstrijd anderhalve week geleden tegen de Tampine Rovers. Dat betekende de eerste nulpunter na zeven wedstrijden zonder nederlaag. Dankzij die goede reeks klauterden The Eagles uit de degradatiezone en is de aansluiting met brede middenmoot gevonden.

Albirex Niigata FC is zonder enige twijfel de grote favoriet in dit duel. De laatste acht onderlinge duels met Geylang verloor de meervoudig landskampioen niet.  Een voorsprong voor de thuisploeg bij rust heeft met een quotering van 1.71 naar onze deskundige mening, enorm veel value!

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: