info@bet-experts.nl

Voorspellen met stokjes: Al Hazem wint voor de 11de keer in eigen huis!

Voorspellen met stokjes: Al Hazem wint voor de 11de keer in eigen huis!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

In de Division 1 van Saudi Arabië treft koploper Al Hazem, de nummer twaalf van de ranglijst Ohod Club. Deze confrontatie gaat om 16.55 van start.

Al Hazem gaat dit seizoen vol voor een snelle terugkeer naar de Premier League, het hoogste niveau van Saudi-Arabië. De degradant van vorig jaar won zijn laatste zes competitiewedstrijden, alvorens het twee punten liet liggen bij laagvlieger Al-Qadisiyah. Desondanks staat het team van de Portugese coach Filipe Gouveia er uitstekend voor.

Druk op de afbeelding om te claimen!

Ohod Club draait een vrij anoniem seizoen in de middenmoot. De manschappen van de Albanese coach Ernest Gjoka zullen hun ogen iets meer gericht hebben op de onderkant van de stand, daar de voorsprong op de onveilige zestiende plaats maar zeven punten bedraagt.

Van de twaalf thuiswedstrijden in de competitie, wist Al Hazem er tien in winst om te zetten. De overige twee duels eindigden in een gelijkspel. Op basis van deze feiten, tipt Bet Experts een zege voor de thuisploeg. Dit voor een odd van 1.55!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: