info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Zwitserland – Spanje betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Zwitserland – Spanje betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Zwitserland ontvangt Spanje in hun derde wedstrijd van Groep A2 van de UEFA Nations League, waarbij beide partijen op zoek zijn naar hun eerste overwinning van de competitie. De Spanjaarden zijn iets beter dan de gastheren en zouden donderdag eindelijk een keer moeten winnen.

Zwitserland kende een slechte start in de UNL, dat niet alleen op zoek was naar de eerste overwinning in Groep A2, maar ook de eerste twee wedstrijden verloor. Het land kreeg in beide wedstrijden zes goals tegen en staat momenteel onderaan in de groep.

Het werd nog erger toen ze in de tweede wedstrijd met 4-0 werden verslagen door Portugal na hun 2-1 verlies tegen Tsjechië. Beide resultaten zijn voortzettingen van een slechte prestatie, die er niet in geslaagd zijn hun laatste vier wedstrijden in alle competities te winnen en drie verliezen in de reeks hebben geleden.

Een klein lichtpuntje voor Zwitserland is dat hun beide wedstrijden in Groep A2 niet zijn gespeeld en dat ze donderdag thuis spelen, ongeslagen in hun laatste vijf wedstrijden. De ploeg van Murat Yakin won in die tijd drie wedstrijden, maar in hun laatste wedstrijd speelden ze voor eigen publiek 1-1 gelijk met Kosovo.

Spanje bereikte de finale van de laatste UN Pro League, maar kende een teleurstellende start van de competitie van dit jaar. Ze zijn nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning van de competitie en staan ​​momenteel derde achter Portugal en Tsjechië.

Het goede nieuws voor Espanyol is dat ze ongeslagen blijven na twee gelijke spelen in hun openingswedstrijd. De ploeg van Luis Enrique toonde karakter vorige time-out tegen de Tsjechen, die twee keer achter stonden in een 2-2 gelijkspel.

Ondanks hun teleurstellende start bij UNL, is Spanje over het algemeen in goede vorm met zeven overwinningen uit hun laatste 10 wedstrijden. Ook zij zullen donderdag drie van hun laatste vier uitwedstrijden winnen.

Recente ontmoetingen

Spanje staat 5-1 met drie gelijke spelen in hun eerste negen wedstrijden tegen Zwitserland. De twee teams ontmoeten elkaar in de knock-outfase van Euro 2020. De Spanjaard won na strafschoppen na een 1-1 gelijkspel in de reguliere speeltijd.

Spelers om in de gaten te houden

Alvaro Morata maakte zijn laatste vervangende optreden tegen Tsjechië en zal naar verwachting donderdag terugkeren in de basisopstelling. Morata scoorde vier doelpunten in zijn laatste 5 wedstrijden.

Super Odd

Spanje kwam twee keer eerder op bezoek in Zwitserland, twee keer eerder werd het een 1-1 gelijkspel. Spanje zag beide teams scoren in hun laatste twee UNL wedstrijden. Ik verwacht vanavond wederom dat beide teams minimaal één doelpuntje zullen scoren. Circus biedt een geweldige welkomstboost aan, voor beide teams scoren krijg je namelijk vanavond TIEN keer je inzet via DEZE LINK! Meld je snel aan!

Zwitserland vs Spanje betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: