info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Zweden – Noorwegen betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Zweden – Noorwegen betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Zweden neemt het op tegen buurland Noorwegen in Groep B4 van de Nations League. Beide teams hebben hun eerste wedstrijden van de competitie gewonnen en lijken zondag aan elkaar gewaagd.

Zweden begon zijn Nations League-campagne met een 2-0 overwinning op Slovenië. Emil Forsberg sloeg vlak voor rust vanaf de stip toe en Dejan Kulusevski maakte twee minuten voor tijd een tweede doelpunt.

Afgezien van de overwinning zal hoofdcoach Janne Andersson ook blij zijn met de manier waarop het land het worstelende Slovenië achter zich heeft gelaten. Het resultaat betekent dat de Zweden twee overwinningen hebben behaald in hun laatste drie wedstrijden in alle competities.

Zweden is de laatste tijd bijna foutloos thuis en zal hun fans zondag vijf overwinningen bezorgen. Ze hebben de afgelopen wedstrijden een aantal opmerkelijke doelpunten gemaakt, waarvan de grootste een 2-1 overwinning op Spanje was.

Noorwegen versloeg Servië ook met 1-0 in hun openingswedstrijd bij UNL. Ze moesten werken voor de overwinning en de inzet van Erling Haaland halverwege de eerste helft maakte het verschil.

Hoofdcoach Stale Solbakken zal blij zijn met de overwinning, want Noorwegen voert nu de groep aan met de Zweed. Het resultaat betekent ook dat ze nu hun laatste drie wedstrijden in alle competities hebben gewonnen.

Noorwegen floreert ook op het gebied van reizen: in hun laatste zeven uitwedstrijden hebben ze slechts één keer verloren. In die reeks wonnen ze vier keer, maar werden ze ook niet opgevolgd door bijvoorbeeld Turkije en Oostenrijk.

Recente ontmoetingen

Zweden en Noorwegen zijn amper uit elkaar gegaan in hun meest recente wedstrijden, aangezien ze in hun laatste vier wedstrijden gelijkspeelden. De laatste wedstrijd tussen de twee teams was een Euro 2020-kwalificatiewedstrijd in de Friends Arena, die eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Spelers om in de gaten te houden

Dejan Kulusevski zal naar verwachting de aanval voor Zweden voortzetten naast Alexander Isaac en Emil Forsberg, nadat hij in de vorige wedstrijd had gescoord.

Erling Haaland heeft de vorige keer misschien het verschil gemaakt, maar Noorwegen heeft aanvallend genoeg. Joshua King en Alexander Sorloth vormen ook belangrijke bedreigingen.

Zweden – Noorwegen betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: