info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Wolverhampton Wanderers – Manchester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Wolverhampton Wanderers – Manchester City betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

City heeft een pittige wedstrijd voor de boeg vanavond. Wolves heeft een lastig te bespelen ploeg met genoeg gasten die een goal kunnen maken in het team. City moet winnen om kampioen te kunnen worden.

Wolverhampton Wanderers

De Wolves staan momenteel op een nette 8ste plek. Bij winst vanavond komt de ploeg op 2 punten van plek 7 waar West Ham staat op dit moment. Plek 7 geeft namelijk recht op Europees voetbal volgend seizoen. De laatste weken wil het dan weer niet echt vlotten bij Wolves, 1 punt uit de laatste 4 wedstrijden is nou niet echt heel overtuigend.

Afgelopen weekend speelde Wolves nog knap 2-2 bij Chelsea, dat door 2 goals van Lukaku op een 2-0 voorsprong kwam. Nadat Trincao werd ingebracht veranderde het spelbeeld. Eerst scoorde de invaller zelf een prachtige goal en vervolgens werd het in de 97ste minuut nog 2-2.

Wolves haalde dit seizoen 23 punten in 17 thuiswedstrijden, 7 winstpartijen, 2 gelijke spelen en 8 nederlagen. Wolves scoort niet echt makkelijk in eigen huis, in die 17 thuiswedstrijden scoorde de ploeg namelijk maar 18 keer. Wel kreeg het er maar 19 tegen. Van de laatste 5 thuiswedstrijden won de ploeg er 2 en verloor het er 3.

Manchester City

City weet wat het moet doen vanavond. Gisteravond won Liverpool met 1-2 bij Aston Villa, dus City zal moeten winnen om de voorsprong van 3 punten weer terug te pakken. Afgelopen weekend werd Newcastle nog helemaal weggespeeld in Manchester toen er met 5-0 werd gewonnen.

City is de best presterende ploeg buitenshuis. Uit 17 uitwedstrijden haalde de ploeg 42 punten, er werd 13 keer gewonnen, 3 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren. Wat opvalt is het lage aantal tegengoals van City, de ploeg kreeg pas 8 tegengoals in uitwedstrijden en scoorde er zelf 34.

Onderlinge resultaten

Afgelopen december had City het in eigen huis enigszins lastig tegen Wolves. Het werd maar 1-0 door een gescoorde penalty van Sterling. De statistieken waren wel heel erg in het voordeel van City, City had 24 doelpogingen en Wolves maar 2.

Wolves – Manchester City is 7 keer eerder gespeeld in de Premier League. Wolves won er 3, City won er ook 3 en 1 keer werd het gelijk. Niet echt overtuigende resultaten dus voor City. Afgelopen seizoen werd het 1-3 voor City door goals van De Bruyne, Foden en Jesus en bij Wolves scoorde Jimenez.

Wolves vs City betting tips & predictions!

Risky

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: