info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, West Ham – Manchester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, West Ham – Manchester City betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na gisteravond Liverpool de FA cup te hebben zien winnen en nog steeds kans te kunnen maken op de quadrubble, zal City vandaag willen winnen om er zeker van te zijn dat dat niet zal gaan gebeuren.

West Ham

Nummer 7 West Ham klimt vandaag over Manchester United heen wanneer de ploeg wint van City. Als West Ham wint staan ze op een 6de plek die recht geeft op Europa League voetbal volgend seizoen. Dit seizoen haalde West Ham de halve finale en zal volgend seizoen graag dat kunstje minimaal willen herhalen.

West Ham haalde dit seizoen 31 punten in eigen huis. Van de 18 gespeelde wedstrijden werden er 9 gewonnen, 4 gelijk gespeeld en 5 verloren. De laatste thuiswedstrijd werd verloren met 1-2 van Arsenal.

Manchester City

Koploper City is in een geweldige vorm, de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen in de competitie en in de laatste twee wedstrijden werd zelfs 10 keer gescoord. City zal moeten winnen in de strijd om het kampioenschap.

City is de beste ploeg in uitwedstrijden dit seizoen. In de 18 gespeelde uitwedstrijden werden 45 punten gehaald. Van de 18 gespeelde uitwedstrijden werden er 14 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 1 werd er maar verloren.

Onderlinge ontmoetingen

De laatste 12 onderlinge wedstrijden in de Premier League werden door City gewonnen. De laatste overwinning van West Ham dateert alweer van 19 september 2015 toen er met 1-2 werd gewonnen in Manchester.

Eerder dit seizoen werd het in Manchester 2-1 voor de thuisploeg. Gundogan en Fernandinho scoorde voor City en Lanzini scoorde voor West Ham.

West Ham vs Manchester City betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: