info@bet-experts.nl

vitesse - roma
vitesse - roma

VOORBESCHOUWING, weet Vitesse te stunten in Rome?

VOORBESCHOUWING, weet Vitesse te stunten in Rome?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Roma – Vitesse

Om 9 uur zal er worden afgetrapt in Rome. Vitesse zal aan de bak moeten om de volgende ronde van de Conference league te kunnen halen. Doordat de ploeg thuis met 0-1 verloor, heeft AS Roma de beste papieren.

Roma

Roma weet de laatste tijd het net maar lastig te vinden. In de laatste 4 wedstrijden maakte de ploeg van Mourinho maar 4 doelpunten.

Desondanks werden in deze wedstrijden wel 10 punten behaald. Afgelopen weekend speelde de ploeg uit bij Udinese met 1-1 gelijk. Door dit gelijke spel haalde stadgenoot Lazio, AS Roma in op de ranglijst.

Thuis doet de ploeg van Mourinho het redelijk goed. In 15 wedstrijden won de ploeg 8 keer, speelde er 4 gelijk en verloor er 3.

Deze wedstrijden scoort de ploeg minimaal, maar krijgen zij ook weinig tegen. Zo scoorde de ploeg maar 20 keer en kreeg het er maar 14 tegen.

In de poulefase van de Conference League won AS Roma met 4-0, 5-1 en speelde het met 2-2 gelijk in eigen huis.

Vitesse

De Arnhemse ploeg speelde een slechte generale voor de uitwedstrijd in Rome. Uit bij Heracles werd met 0-0 gelijkgespeeld.

In de competitie draait de ploeg sowieso heel erg wisselvallig. Met 5 punten uit de laatste 5 wedstrijden (waarbij ervanuit gegaan wordt dat Vitesse de wedstrijd verliest van Sparta) is de ploeg niet echt in vorm.

Uit doet Vitesse het redelijk. Van de 13 wedstrijden werden er 7 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 3 verloren.

Ondanks dat wist Vitesse maar 1 van haar laatste 5 uitwedstrijden te winnen in de competitie. Vitesse haalde in de groepsfase van de Conference League 4 punten buitenshuis. De ploeg won bij Mura, speelde gelijk bij Rennes en verloor van Tottenham.

Head-2-Head

De ploegen stonden vorige week voor het eerst tegen elkaar. Roma won met het nodige fortuin in Arhnem. Vitesse miste de nodige kansen, met name de kans van Openda was heel erg groot.

Voorspelling

  • Roma wint de wedstrijd
  • Beide teams scoren (RISKY)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: