info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, weet Real Betis de klus te klaren in eigen huis?

VOORBESCHOUWING, weet Real Betis de klus te klaren in eigen huis?

We zijn aanbeland in de halve finales van de Copa del Rey 2021/22 en op donderdag 3 maart ontmoet Real Betis Rayo Vallecano in de tweede ronde van hun draw.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio Benito Villamarín en de gastheren hebben een 2-1 voorsprong uit de eerste leg te verdedigen. Real Betis komt in de wedstrijd na een 2-1 nederlaag bij lokale rivalen Sevilla in La Liga afgelopen weekend.

Real Betis keek bij rust tegen een 2-0 achterstand aan en kon pas in de tweede helft de doorbraak forceren. Het was de tweede wedstrijd op rij zonder zege voor Real Betis, nadat het eerder in de Europa League thuis met 0-0 gelijk had gespeeld tegen Zenit Sint-Petersburg.

Toch is Real Betis de laatste wedstrijden moeilijk te verslaan en hebben ze slechts 2 van hun laatste 13 wedstrijden in alle competities verloren.

De thuisvorm toont 3 overwinningen en 1 gelijkspel uit hun laatste 5 wedstrijden in het Estadio Benito Villamarín, met een van die overwinningen in de Copa del Rey tegen Sevilla.

Trends tonen aan dat Real Betis nog geen nederlagen heeft geleden in hun 11 meest recente Copa del Rey wedstrijden. Ze zijn er in geslaagd om elk van hun laatste 4 wedstrijden in de competitie te winnen en hebben slechts 1 van hun laatste 7 wedstrijden op eigen bodem verloren.

Rayo Vallecano reist af naar het Estadio Benito Villamarín nadat het afgelopen weekend thuis nipt met 1-0 had verloren van koploper Real Madrid. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut.

Door dit resultaat heeft Rayo Vallecano hun laatste 5 wedstrijden in alle competities verloren en ze zijn op het verkeerde moment in slechte vorm geraakt. Vier van de vijf nederlagen zijn geleden in La Liga, waarvan één in de Copa del Rey en dat was de eerste thuiswedstrijd van deze wedstrijd. Rayo Vallecano heeft 3 van hun laatste 5 wedstrijden verloren op de weg, maar de 2 wedstrijden die ze hebben gewonnen waren in de Copa del Rey. In feite heeft Rayo Vallecano elk van hun laatste 8 Copa del Rey uitwedstrijden gewonnen, één op strafschoppen en twee in extra tijd.

Rayo Vallecano hoopt dat zowel Unai López Cabrera als Martín Merquelanz terugkeren bij de selectie na blessures. Óscar Valentín heeft een enkelblessure die hem aan de kant zal houden.

Voorspelling

  • Er vallen meer dan 1.5 doelpunten
  • Real Betis verliest de wedstrijd niet
  • Real Betis scoort meer dan 1.5 teamgoals
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: