info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, weet Chelsea de vorm door te trekken na de interlandbreak?

VOORBESCHOUWING, weet Chelsea de vorm door te trekken na de interlandbreak?

Nog geen account bij BetCity?! Maak je account aan via DEZE LINK en claim je €20 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 4 uur speelt Chelsea thuis tegen promovendus Brentford. Voor de interlandbreak won Chelsea haar laatste 6 wedstrijden.

Chelsea

De ploeg uit Londen staat momenteel op een 3de plek. Champions League voetbal lijkt al wel in de tas voor volgend seizoen. Maar wil de winnaar van de Champions League niet meer dan dat? De achterstand op koploper City bedraagt 11 punten met een wedstrijd minder gespeeld.

Thuis verliest de ploeg van Tuchel toch wel te veel punten voor een topclub. Van de 13 gespeelde thuiswedstrijden in de competitie werden er maar liefst 6 niet gewonnen, 5 werden thuis gelijk gespeeld en 1 werd verloren.

Brentford

Promovendus Brentford begon het seizoen erg goed. De ploeg stond netjes in het linker rijtje voor de winterstop. Na de winterstop heeft de ploeg het moeilijker. Inmiddels zijn ze afgezakt naar plek 15 met nog maar 8 punten boven de degradatiestreep.

Brentford doet het buitenshuis redelijk. 3x werd gewonnen, 4x gelijk en 8x werd er verloren buitenshuis. In uitwedstrijden van Brentford vallen gemiddeld 3 goals per wedstrijd.

Head-2-head

Brentford hebben 5x eerder tegen elkaar gespeeld. Pas 1x in de competitie, dit was afgelopen oktober toen Chelsea de uitwedstrijd met 0-1 wist te winnen. Van de andere 4 wedstrijden in de EFL cup en FA cup won Chelsea er 3 en werd het 1x 2-2. Van de 5 gespeelde wedstrijden wist Brentford in maar 1 wedstrijd te scoren. Dat was in de FA cup wedstrijd van 2013, toen het 2-2 werd. De terugwedstrijd werd vervolgens met 4-0 verloren in Londen.

Voorspelling

  • Chelsea wint (1.40)
  • Chelsea scoort meer dan 1,5 goal (1.58)
  • Chelsea scoort 1e helft (1.56)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: